Syntymäpäiviä

Synttärijuhlia ollaan vietetty meidän "suvussa" tiuhaan tässä viimeaikoina. Ensimmäisenä juhlivat, tammikuun 20. päivä, Roopen ja Seidan esikoiset Buffingin G-pennut 5-vuotispäiväänsä, onnea siis Riitu, Veeti, Kaapo, Onni, Jesse ja Torsti! Seuraavaksi oli itse isän vuoro, Roope täytti 7v. tammikuun 29. päivä: lahjaksi melkein pappakoira sai fleecetossut, että raaskii kireimmillä pakkasilla ulkoilla ilman kolmijalkaloikkaa.. vaikka varmasti se onkin tehokasta etupäänlihasten vahvistamista. Lisäksi kammattiin vesikoiran kikkaratukka suoraksi ja odotetaan vielä vuosi tukan kasvua ja sitten veteraanikehiä valloittamaan. Tänään 2. helmikuuta vietetään Roopen ja Walman isän, Herthan isoisän, Neropapan 12-vuotis synttäreitä. Paljon onnea Neropatti, me ollaan ylpeitä linjoistamme!!
Tuoreimmat synttärisankarit ovat Roopen ja Boogien syntyneet pienokaiset jotka syntyivät aamusta 1. helmikuuta. Kaksi poikaa ja kolme tyttöä, kuvia odotellessa. :)

Lontoon matkan ajan tytöillä oli mennyt hyvin Villen hoidossa ja koti oli suhteellisen siisti kun lauantaina kotiin tultiin... jääkaapista tosin oli syöty kaikki paitsi valo. Roopella oli mennyt melkein yhtä hyvin Ollin ja Ticon seurassa, nappularuoka oli maistunut ja oli äiti-Amelielta myöhään ilmestynyttä ahneusperintöään esitellyt ja imuroinut muidenkin kupit jos jäivät ilman vartijaansa. Tico oli kerran joutunut sanomaan kovan sanan, kun Roope meinasi ottaa lelun toisen suusta.. oli ihan nahkoihin napannut kun oli ulahdus kuulunut. Kuulostaa varmaan raa'alta, mutta olen itseasiassa vain ainoastaan tyytyväinen, että Ticsistä on alkanut puhkeamaan enemmän terrierimäisiä piirteitä! Jos se luonne siellä näytelmäkehässäkin sitten joku päivä näkyisi.

Reissusta väsyneenä jätettiin Herthan kanssa Turun kv-näyttely väliin, hieman harmitti kun tuo omasta mielestäni on melko mainio pakkaus ja olisi siellä siskolikka Leiakin ollut näytillä. No seuraavat koitokset ja ensimmäinen junnuesiintyminen onkin jo puolentoista viikon päässä Tampereella. Turkusessa Leia oli ollut junioriluokassa ERI/2 ja Keke-veli junnuissa EH/3. Onnea molemmille, hieno debyyttinäyttely virallisissa luokissa! Me tullaan perässä, saa nähdä mitä tiukka erikoistuomarimme Jan de Gids on mieltä meidän kainalokoirasta, 39 muun ilmoittautuneen joukossa.

Ollaan nautittu lumisista lenkeistä ja keksitty taas yksi uusi metsälenkki kaupunkialueella missä koirien voi antaa melko huoletta juoksennella vapaana.. ja jos nyt puolen yön aikaan ollaan satuttu lenkki kiertämään niin voi aika huoletta pitää asutusalueellakin porukan irrallaan, ei ole tähän mennessä arki-iltoina ketään sattunut vastaan Kinnarin pesiskenttää kierrettäessä, ja onneksi on hyvin näkyvyyttä niin ehtii itsekin reagoimaan.
Tänään käytiin rämpimässä metsälenkki Hyrylän varuskunta-alueella, melkein 1,5 tuntia meni rämpiessä vaikka ei ihan hirveän pitkälle päästykään. Pahimmillaan lunta oli reiteen asti.. oli siinä koirillakin hommaa päästä eteenpäin kun ei jalat yltänyt pitävälle pinnalle. Joitain kuvia löytyy galleriasta: http://pilviparta.kuvat.fi/kuvat/2010/02-02-2010/

Semmottista, tulevaisuutta suunnitellaan ja silmäpeilaus Roopelle, Walmalle ja Ticolle on varattuna maaliskuun 25. päivälle, lisäksi Ticolle otetaan virallinen polvitarkastus. Perjantaina haetaan Urho-poika hoitoon ja viikonloppu vierähtää KoiraExpon merkeissä mielenkiintoisia luentoja kuunnellessa.. harmi vaan, että luentoja menee päällekkäin ja kaikkea ei ehdi kuulemaan. Mukavia lumisia päiviä, nautitaan näistä ennen kuin tämä valtava lumimäärä sulaa viikkojen kurakeleiksi keväällä... (kauhulla sitä odotellen)