KoiraExpo PART II.

Sunnuntain expopäivä vierähti kokonaan Minna Koljosen verkkoviestinnän luennolla. Ensimmäiset kolme tuntia käytiin läpi miten kirjoitetaan ja mietittiin mitkä ovat kohderyhmät mm. koirayhdistysten kotisivuille, mitä sivuilla tulisi olla. Saatiin todella hyviä keskusteluita ja niistä rikkaimmat ideat ovat näytilla schapeyhdistyksen sivuilla.. ei siis mitään suurta, mutta esim. yhteystiedot selkeämmin esillä, "pikalinkit" etusivulla sekä kuvaavammat otsikot teksteissä ja hieman suoritin karsintaa harrastuspuolen teksteihin. Lontooversio on vielä päivittämättä ja saa hetken ollakin, että saa lehden kasattua tässä välissä. :)

Iltapäivällä käytiin sitten läpi mitä sinne nettiin kirjoittaa. Käytiin lukemassa muun muassa koirankakka-keskusteluja ja kuten ko. foorumillakin saatiin luokkahuoneessakin melko hanakkaa sanan vaihtoa. Häpeän puna taisi nousta monen poskille kun kennelliiton viestintäpäällikkö piti "puhetta" siitä miten niiden kakkaläjien hoidetuille alueille jättäminen vaikuttaa myös kennelliiton maineeseen meidän kaikkien koiraihmisten pääorganisaationa. Arvatkaapa vaan onko ollut pussit mukana lenkillä sen jälkeen, kokonainen pussirulla housun taskussa (kolme koiraa jättää jälkensä..) ja jopa polviamyöten olen niitä hangesta käynyt keräämässä ettei keväällä tarvitse ainakaan itse hävetä. Ja miksei sitä jokainen koiraihminen tekisi osuuttaan ja ottaisi keväisin sen muovipussin ja lapion ja lähtisi siivoamaan niitä tienvarsia? Ja itseasiassa niin meillä Pornaisissa on pieni porukka tehnytkin.. lumien sulamista odotellessa. ;)
KoiraExpo 2010 päättyi Jorma Uotisen esiintymiseen ja kakkukahveihin. Kiitos järjestäjille, oli mukava opettava viikonloppu. Kun vaan olisi ehtinyt osallistumaan useammalle luennolle, jospa sitä ensi vuonna vaikka pääsisi uudemman kerran.

Sunnuntaina pakattiin vielä koirat Outin kanssa autoon ja ajettiin Pornaisiin kyläilemään. Muutama tunti vierähti ja Urhostakin saatiin jonkin sortin poseerauskuva pöydällä. Tico ihastui Urhoon jostain kumman syystä vaikka olisi siinä noita naisiakin ollut. Urho meni kyllä tässä porukassa oikeen mainiosti, vähän opeteltiin itsenäisemmäksi sillä ettei ihan joka huoneeseen ollut asiaa tulla perässä.. muuten se nukkui jaloissa tietokoneella, ruokaa tehdessä, yöllä sängyn vieressä ja vessaankin piti tulla mukana. Ja alkuun tarhaan ei voinut jäädä ja siitä meinasikin tulla kunnon hippaleikki, että saatiin poitsu aitojen sisäpuolelle. Lenkit sujui neljän koiran kanssa suht hyvin, nuorimmat meinasi vaan pistää leikiksi ja vaati vähän muistutusta satunnaisesti miten sitä käveltiinkään nätisti.

Tänään ollaan suorittu Herthan tukka tulevan viikonlopun näytelmää varten ja Urho lähti jo puolen päivän jälkeen kotiinsa. Maaliskuun schapelehden taittotyö on alkanut ja exposta saamien muiden rotuyhdistysten jäsenlehtien inspiroimana jotain uutta ilmettä tiedossa. Palaillaan ystävänpäivän jälkeen näytelmätunnelmissa. :)