Toinen yskijä

Voi p*ska, viime yönä ei olla kyllä nukuttu yhtään. Niin kun ei kunnolla koko viikkona, Walma alotti illalla sellasen yskimisen, että välillä oikeen pelotti. Eilen aamullakin se vähän köhi, mutta päivällä ei yhtään niin kerkesin jo huokaista, että siinäkö sen sairastaminen oli. Eipä ollut, illalla aloitti ja aamulla lopetti yskimisen. Walman logiikka on vaan päälaellaan, leikkiessään on niin tervettä tyttöä, mutta kun nukkumaan pitäisi mennä niin sillon röhitään... huh!

Ajattelin, että tämän päivän pakottaisin tuon olemaan rauhassa ja rakensin pentuaidasta aitauksen johon mahtui juuri peti, pissapaperi vahinkoja varten ja vesikuppi. Paskanmarjat, tuohan karjui siellä siihen malliin, etten ihmettelisi jos olisi naapurit koputelleet seiniä sellaisesta mökästä. Nyt nukkuu tyytyväisenä sängyn alla... eikä tosiaan ole sen aamun jälkeen köhinyt. Epäreilua, ensin pilataan toisten unet ja sitten vedellään itse tyytyväisenä hirsiä sängyn alla!

Eilen käytiin illalla shoppailemassa koirille Tuusulassa, turhaan ei lähdetty kun löydettiin Ollille suunniteltu Back On Track-liivi. Roopelle piti tietty heti kotona kokeilla vaikka ei tuolla jäykkyys ongelmia olekaan. Kolmen tunnin jälkeen kun kokeilin liivin alta, meinasin ensin ettei tämä mitään auta, kun karvat olivat ihan viileät... mutta kun työnsi sormet kunnolla ihoon asti oli iho ihanan lämmin! Joten kyllä se varmasti jossain määrin auttaa. Ollin kanssa huomaa varmaan paremmin tehon.
Ollista ja Ticosta puheenollen äiti kertoi aamulla puhelimessa hauskan jutun tältä aamua: Tico, joka on tottunut pääsemään heti ruuan päälle ulos ei päässyt tänään toteuttamaan heti rutiiniaan, koska naapurin koirat (jotka se haukkuu joka kerta) ulkoilivat juuri samaan aikaan, ja koska rutiini ei toiminut oli Tico protestoinut tekemällä isomman asiansa keskelle olohuoneen mattoa. Eikä siinä kaikki, Tico olisi halunnut vielä leikkiäkin ja meni pyytämään Ollia, joka ei eväänsä jaksanut liikauttaa yskäisen yön jälkeen, aikansa Tico yritti esittää, mutta kun mikään ei toiminut niin se oli mennyt ja nostanut jalkaansa Ollin petiin!!!! Hitto mikä rakki, se on kyllä ihan uskomaton välillä! Tico ei vielä ole yskinyt, mutta Olli aloitti eilen. Keski-Uusimaassakin oli juttu kennelyskästä, joku koira ollut ihan Viikin yliopistollisessa eläinsairaalassa hengitysvaikeuksien takia. Roope alkaa olemaan jo huomattavasti parempi ja ruokakin maistuu, nyt kun tuolla pikkasella menisi vielä nopeasti ohi. Walmalle kyllä ruoka maistuu ja ulkona hyppelee kun mitään ei olisi. Onneksi tuo osaa rauhoittua syliin otettaessa, että taidetaan tänään katsella muutama leffa Walman kanssa.

Eilen illalla ennen yskän puuskia meillä oli hirveä rallishow menossa, Roope yritti rauhassa syödä luutaan ja Walman oli toki pakko käydä katsomassa mitä se oikeen syö ja tippuisiko sillekin. Ei tippunut, Roope piti pintansa ja murahti sekä käänsi pennulle selkänsä. Oli pakko keskeyttää herrasväen touhut kun kello läheni nukkumaanmeno aikaa, olisi muuten varmaan saanut kuunnellä sitä Roopen murinaa ja Walman komennusta ja vinkumista niin kauan kun Roope olisi saanut luunsa syötyä.
Ja sitten alkoikin se uneton yö... Että sellaista tällä erää, loppuun muutama kuva eiliseltä illalta.


Roope näyttää mallia miten kongi tyhjennetään

Walma kyttää Roopen luuta

"Mitäs jos mä syön omaa tässä ihan nätisti?"