Walmaa kerrassaan

Paljoa ei ole mitään viisasta kirjoitettavaa. Eilen Ticotin kävi siistimässä itsensä lauantain ensinäytelmää varten... herra ihastui Irmeli-timmeriin kovin, vaikkei korvien nyppimisestä pitänytkään. Lauantaina osallistutaan siis folkkien, wichien ja cairnien pentu & juniori -näyttelyyn jossa tuomarina Johan Juslin. Tico menee kehään toisena, onneksi arvostelu alkaa vasta klo 12 ja näytelmä on Tuusulan Lahelassa, että ei ainakaan tarvii aikasin herätä, varsinkinkin kun menee vaan esittelemään koiran, huoltojoukot saa tehdä likaset hommat, mä meen keräämään vaan kunnian. ;)

Eilen ennen trimmiä reenailtiin Ollin kanssa kaukkareita, joissa ongelmana hiippailu. Mutta siihenkin ratkaisu on löydetty, palkansuunta. Luoksetulon pysäytys, no problem, että perjaatteessa avo-liikkeet voisi olla jo aikaliki kunnossa. Juulia vaan ottaa asian niin vakavasti, että kaikki pitäisi olla virheetöntä ennen kisoja.
Tickeli treenasi maahan menoa ekaa kertaa ulkona ja hienosti menikin. Enää vaan lisää ärsykekontrollia peliin niin vielä parempi. Roope haahuili innoissaan vaan ympäriinsä kun pitkästä aikaa pääsi treffaamaan poikia Pornaisten kotona. Onnistuttiin muutamat seuraamiset tekemään, eikä sitten oikeastaan sen enempää.

Walmoille kuuluu pelkkää hyvää, eilen oli siniharmaa Walma painanut 840g ja mustavalkonen tytteli 800g (ikää pennuilla 2vko 5vrk). Kolmen viikon päästä mennään lapsia katsomaan Paulan kanssa ja sitten marraskuun toisena viikonloppuna luultavasti lentäen pentu tulee kotiin, katsotaan millä kokoonpanolla lapsonen tulee kotiin. Alla muutama video jossa ykkös-Walma on tämä mustaselkäinen josta selän keskeltä kulkee poikittain vaalea viiru, mustavalkoista Walmaa en edes tunnista (ei mulla ole selkeetä suosikkia!!!!)