Puolessa välissä ollaan

Niin puolessa välissä odotusta ollaan, toivottavasti toinen puolikas menee yhtä nopeasti. Ainakin puuhaa riittää järjestellessä asioita niin että pennun tulon jälkeen on mahdollisimman paljon aikaa lapselle ja näille elämänsä tärkeimmille viikoille. Kaksi viikkoa on otettu töistäkin pentulomaa, tosin mitään vahvistusta lomalle ei ole tullut, mutta eivät ole muutenkaan koskaan kommentoineet kun olen laittanut viestiä koska sopisi ottaa vuoroja ja koska ei, ja tästä pentulomasta oli kyllä puhetta jo elokuussa. Lennot on varattu ja maksettu, saatiin hyvin suorat lennot Norrköpingiin ja takaisin, näppärä kun ei tarvitse olla pennun kanssa matkalla kuin pari tuntia. Ainoa vaan, että lentokone on mulle yhtä uusi juttu kuin pennulle. Onneksi on vaan tunnin lennot suuntaansa ja Annette lupasi meidät kyyditä.
Olli ja Tico kävivät tänään pikavisiitillä näyttäytymässä Aten vanhemmille ja katsastamassa kerrostalon hissin käytön. Roope tuntui vähän mököttävän kun kaikki huomioi oli vieraissa (etenkin siinä ettei Tico ala kuseksia nurkkiin). Lohdutukseksi käytiin sitten kunnon lenkki kun vieraat oli saatettu kotimatkalle.
Eipä meille oikeastaan tämän kummempaa, viime tipassa yritetaan saada Roopen remmirähinää taas enemmän haltuun ja koitetaan saada nirsopetteri syömään ruokansa. Ylimääräiset namit on siis kielletty ja jokaista jääkaapin avausta vahditaan ettei vahingossakaan putoa ylimääräisiä juustonpaloja. Aika hyvin tuo on tyytynyt kohtaloonsa ja omat nappulat uppoavat höystettynä mikrossa käytetyllä peruna neulla.
Alla kuvia Walma prinsessasta, päätös on siis tehty. Siniharmaa neiti muuttaa meille mikäli ei luovutusiässä omaa TODELLA pahaa purentavikaa, vertauksen vuoksi siis kuitenkin alimmaisena kaksi kuvaa mustavalkoisesta tytöstä. Pennut kuvissa 4vko 1vrk.