Näytelmätunnelmia

Tänään vierähti päivä Lahden pentunäyttelyssä... tyhmä täytyy ihmisen olla kun ajaa tuollasessa syysmyrskyssä VAAN pennun takia näyttelyyn, joka oli kaiken lisäksi parkkihallissa. Ei sillä oli kyllä siisti ja lämmitetty parkkihalli ja muutenkin järjestelyt pelasi joten ei sen puoleen valittamista. Tico oli ainut folkki kehässä, Juutilaisen Saija antoi ihanan kiltin arvostelun vaikka ainut kunnollinen terrierikarva taitaa löytyä säkän kohdalta, muualta melkein pelkkää pohjavillaa ja pääkin on semmonen kirppu kroppaan verrattuna... kasvattaja kyllä lohdutteli että näillä usein pää jää kehityksestä jälkeen. Käytös oli Ticomaisen rauhallista, sellanen terrieri draivi puuttu taas kehässä, kehän ulkopuolella sitä kyllä löyty, tietenkin! Ehkä se terrieri sieltä joskus löytyy. Ryhmässä pelkkä kiitos ja näkemiin, ei ylletty siskon mittelöihin. :)

Schapekehällä nähtiin mukava otos Roopen ja Tessun nuorimmaisia, Basso, Luigi ja Bessi esittäytyivät isälleen ja isä lapsilleen. Roopelle tyypillisesti vähän piti lapsille pörrätä ja näyttää missä kaappi seisoo ja sitten piti mennä kiehnäämään rapsutuksia kun lapset oli ojennuksessa. Basso oli ainut uros ja hienosti olikin, ihan kuin isänsä ensimmäisessä näyttelyssä, erinomaiset käytöstavat omaava lapsi! ;) Basso siis paras uros - ja VSP-pentu kunniapalkinnon kera. Luigi oli vain turistina tutustumassa menoon, ensi viikolla sitten sekin pääsee kehään asti, vieläpä erikoistuomarille. Bessi oli pikkunarttu pennuissa neljäs viidestä pikkusesta, vähän Bessiä tuntui jännäävän tuomarisetä, mutta hienosti se esitteli liikkeensä.

Sellainen päivä tänään, eilen oli ihan yhtälailla menoa kun käytiin Lammilla katsomassa pentuja ja kuvata oli tarkotus, mutta eihä mulla ollut p*rkele muistikorttia mukana. Onneksi serkkutytöllä oli kamera matkassa niin saatiin kun saatiinkin kuvat otettua. Hommattiin samalla kummisedän uusioperheeseen Bono-poika (Swifty's Bon Bon).

Kiirutta siis pitää... ensi viikolla käydään Vantaalla katsomassa Benten Elmeri veljeä ja viikonloppuna onkin sitten erkkari... samaan aikaan äipän 50v synttärit, arvojärjestys on vähän päälaellaan taas! :D Lauantai siis menee todennäköisesti pitkälti erkkarissa, sunnuntaina aamupäivästä täytyy käydä juhlistamassa matamia ja sitten illasta Helsingin jäähallille katsomaan Disturbedin konserttia. Ja sitten koittaa jo se niiiiiiin paljon ja kauan odotettu pennun haku viikko. Voi apua, millä sitä kestää vielä tämän viikon ja neljä päivää!?!? Ei auta muu kun katsella kuvia sen aikaa... tässä niitä taas tulee:
Sitten kuvat Roopen ja Tessun nuorukaisista...


Lumikuono Besadora

Lumikuono Basajaun

Lumikuono Bandido


Ja sitten vielä muutama Roopen syyskuva....

Ja nyt koiran tukan kimppuun, eipä tuossa paljoa laitettavaa ole mutta ollaan nyt kuitenkin ajoissa liikkeellä. :)