TJ-0

Nyt se Aten armeija on sitten ohi ja korpraalin natsat sai... vaikka vähän myöhään, mutta kuitenkin. Tämän viikon keretään yhdessä lomailemaan ja suunnitelmia riittää. Tänään käytiin Lammilla katsastamassa Veetin ja Evitan pentuset. Huomasi kyllä, että on pennuilla ollut innokkaita käsittelijöitä. Upeasti antoivat seisottaa ja käsitellä itseään, ei mitään ongelmaa. Purennat oli muutamaa lukuunottamatta jo hyvät ja niillä muutamallakin oli sellainen pentujen löysäpurenta ilman kunnollisia hampaita. Jos sieltä purentavikoja tulisi niin olisi ollut jo pikkurillin mentävä ero, niin kuin Ollilla aikanaan. Tytöistä ehdoton suosikki oli Anastasia ja pojista Athos.
Roope rakastui Tziniin aivan totaalisesti ja alkuun oli Tzinikin mukana, mutta kun toi meidän kesto kosija on niin sinnikäs, että tunnin päästä oli mennä kosinnan kohteella jo hermot. Kotona kuolaparta pääsikin pyykille, inhottavasti rupee kuola haisemaan lämpimässä autossa.

Koirailtu ollaan muutenkin aika paljon, Roopen kanssa treenailtu BH-koetta varten. Seuraava koe on katsottu elokuun loppuun, kun vaan se oma hermo jo kestäisi niin saatettaisiin onnistuakin. Ainakin Roope on toiminut hyvin. Eteen istuminen on semmonen kiikun kaakun juttu, mutta tässä on vielä aikaa.
Lisäksi ollaan alettu Aten kanssa treenaamaan Aten&Roopen yhteistyötä lenkillä. Tähän mennessä ollaan keretty aika vähän tehdä, mutta namien kanssa, no problem at all!! Pari päivää sitten ohitettiin parin metrin päästä kaksi shar peita, mutta Roope oli vaan kiinnostunut Atella olleista nameista.

Maria ja tyttöjä ollaan treffattu muutamaan kerran, maanantaina käytiin hiekkakuopalla Jäniksenlinnassa ja perjantaina käytiin uimassa Sääksjärven koirarannalla. Ostettiin pojille uimaliivi ja kyllä niitten on paljon helpompi uida. Ei nuo edelleenkään sitä rakasta, mutta Ollille se on erinomaista liikuntaa ja Roopekin jää muutaman kerran rantaan kyttäämään: "Kanna mut uudestaan sinne".
Sunnuntaina treenattiin ensin Marin kanssa BH-juttuja Järvenpäässä ja sitten huristeltiin Roope, Banjo & Boogie kyydissä Mäntsälän hiekkakuopalle treffaamaan Marjaa, Jania ja Vinhaa Kokkolasta. Kiva oli nähdä Vinhaa pitkästä aikaa livenä, viimeksi Voittajassa viime joulukuussa. Pojat tulivat ilman rähinöitä toimeen ja kuvia tuli napsittua taas muutama sata.

Loppu viikko menee varmaan aika paljon koiraillessa, ollaan menossa muun muassa Suomenlinnaan picnicille Marin & tyttöjen kanssa ja tarkotus olisi myös kuvata upeita kuvatuksia koirista. Torstai näyttäisi parhaimmalta sään suhteen, mutta katsellaan.
Joka päivä yritetään treenata ainakin kerran lyhyen aikaa BH-juttuja ja tietenkin sitten sitä Aten ja Roopen yhteistyötä lenkillä.