Leireillen

Viime viikolla se Kennelliiton suurleiri sitten taas oli. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin Lapualla, pääsivät vanhukset samalla vierailemaan äidin puolen sukulaisissa Kokkolassa ja viihtyivätkin koko viikon.

Kolmatta kertaa olivat Juulia ja Olli mukana leirillä ja eiköhän ne taas ensi vuonna. Oli ollut kuulemma melko vaihtelevaa säätä ja aamulla herätty aina nenä jäässä. Kuulostaa mukavalta telttailulta! ;) Ehkä ne päivän tapahtumat lämmittivät sen verran, ettei menoa päässyt haittaamaan. Olivat käyneet tutustumassa raunioihin ja saaneet näytöksen ja pienen infotilaisuuden aiheesta. Sitten oli ollut normaaleja päivän treenejä agilityä, tokoa, junior handleria sekä koiratonta ohjelmaa... kuvista päätellen iltaohjelma on ollut omaa luokkaansa.
Loppuleiristä järjestetään tavallisesti leikkimieliset kilpailut ja niin tänäkin vuonna... tällä kertaa vaan tuli menestystäkin! ;) TeräsPERÄ, siis sanaväännös teräspari, kilpailussa paita&peppu (lue Juulia & Olli) sijoittuivat peräti kolmanneksi kaikista leiriläisistä!! Kilpailussa kilpailtiin neljässä eri katergoriassa; agility, toko, junior handler ja temput. Agilityssä olivat saaneet kolmanneksi parhaat pisteet ja tokossa toiseksi parhaat, olivat tokotuomarit kysyneet kilpaileeko Juulia ja kun eihän nuo vielä ole kisoihin uskaltaneet niin totesi tuomari vain, että "Kannattaisiko?"... josko tästä saataisiin uutta potkua hommaan. Ainakin Ollilla puhtia riittää ja se on muokattavissa kun muovailuvaha. Eilen muun muassa meni 15min opettaa koskestusalusta + ruutuun lyhyeltä matkalta, vielä loppu hionta puuttuu, mutta ei hassummin kyllä ja naksulla koko homma! ;)

Galleriaan sitten lisää kuvia aikanaan, mutta tässä muutama...

Telttapaikka

Iltaskabat, Juulia ryhmässä Dogholistics

Teräsperä, Junior Handler tulokset

Teräsperä, Toko tulokset

Teräsperä, Agility tulokset

Teräsperä 2008

Onkohan tää oikeeta kultaa...?!?

Vähemmästäkin menosta väsyy...


Siinä vaihteeksi Ollin kuulumisia. Roopelle ei kuulu kummia, BH-juttuja hiotaan vimpan päälle oikeen kuntoon. Ja ollaan edistyttykin huimin harppauksin kahden viikon tehotreenien aikana. Lähes joka päivä ollaan jotain otettu. Ehkä kaksi oikeeta lepopäivää löytyy, vaikka useampi on ollut suunnitelmissa... aina se tekemisen into kumminkin vie voiton ja lenkille on lähdettävän läheisen hiekkakentän kautta. ;) Kohta alkaa ilmoittautumisajankohta, joten tämä alkaa pikku hiljaa olemaan totta, me lähdetään kokeilemaan uudestaan BH-koetta (toivottavasti vähemmän jännittäen)!

Ruotsin päästä ei kuulu kummallisia, toki viikkohan siitä vasta on. Olo on vaan niin malttamaton!! Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee hyvin!!
Roope pääsi viime perjantaina kokovartalo pesulle ja vaikka tuo onkin aika hienohelma niin kyllä se vesi vaan harmaata oli... voin vaan kuvitella miltä vesi näyttäisi ja haisisi jos en pesisi, niin kuin jotkut rodun piirissä.