Vieraisilla

Touhua on totta totisesti riittänyt viime tiistaista, eikä tänäänkään levätä. Keskiviikkona kävin esittelemässä opinnäytetyöni koululla. Kaikki oli erinomaista, eikä korjattavaa onneksi löytynyt. Kyllä on helpottava tunne kun on kohta ammattipaperit taskussa, vaikkakaan en ole suunnitellut työskenteleväni tietokoneiden parissa. Kesä postilla, katsotaan sitten mitä syksyllä tapahtuu.

Torstai aamuna lähdettiin ajamaan Kiikkaan Roopen siskonlapsia katsomaan. Sää hieman yllätti kun Hämeenlinnan kohdalla alkoi taivaalta tulla räntää oikein kunnolla. Onneksi selvittiin ehjinä perille ja kotimatkalla oli jo tiet ihan hyvässä kunnossa.
Paulalla odotti portilla tuttu rytmiryhmä ja oli siellä perheen ryhmän vahvistuskin mukana vastaanottamassa Roope-enoa. Pennut olivat muutaman päivän yli viisi viikkoa ja niin kuin pennut aina ne olivat ihan syötävän suloisia. Melina, tai Melli niin kuin minä nimen lyhensin, oli varsin reipas tapaus ja meni jo ihan reippaasti aikuisten kanssa ulkona eikä ottanut nokkiinsa vanhusten rähinöistä. Roope ei meinannut kasvattajaansa keretä moikkaamaan kun naisten peput oli taas niin mielenkiintoisia, tällä kertaa naiset kyllä piti Roopen kurissa, ettei minun tarvinnut koko ajan hätistellä yli-innokasta ihailijaa.

Päivä kului pentuja ihmetellessä ja juorutessa niin kuin yleensäkin. Pentujen kynnet tuli leikattua, otettua kuvia pienistä ja isoista jne. JättiläisRollekin kävi näytillä ja hämmästyin kyllä aikalailla siitä miten hyvin se oli kehittynyt ja miten hyvältä se kokoonsa nähden näytti.

Palokalliontie 21, Kiikka

Riitu

Riitu

Zwolle-Rolle v.h. Rollecaterdeel

Buffing Nightwish "Melina (Melli)"


Perjantaina sitten uudemman kerran koululla käymään. Ja illemmalla sitten Outin porukan kanssa hiekkakuopalle. Muutaman kerran Winston meinasi rokottaa Roopea, mutta ei saanut onneksi irti muuta kuin muutaman karvatollon. Eikä Roopekaan minun yllätyksekseni pahemmin reagoinut, juoksi toki karkuun kun toinen yrittää persiiseen kiinni. Mutta rauhoittui ja meni taas häntäpystyssa Veetin ja Benten kanssa. Upeeta, että se on saanutkin noinkin paljon luonnetta lisää. :)


Kuvia Veetin & Benten sivuilla:
http://www.cloudbeard.com/veetibente/160508.htm


Launtaina käytiin Tuusulassa vierailemassa Välimaan perheellä. Roope sai tutustua Simba-pupuun joka ei koirasta välittänyt pätkääkään. Välimaan koirat, saksanpaimenkoira Osku ja valkoinenpaimenkoira Möhkö, olivatkin jo tuttuja tapauksia. Mutta silti niille piti vähän sanoa, etteivät nyt ihan koko ajan ole ihossa kiinni. Ilta meni yllättävän hyvin, Roope piti keittiössä vahtia kun Ari käsitteli grillilihoja ja Osku tarkkaili vieraita omaan rauhalliseen tyyliinsä ja 9,5kk Möhkö kävi rapsuteltavana vuorotellen kaikkien luona.

Möhkö

Osku haluaa halia

Roope tutustuu Simbaan

Illalla sitten tottahan toki kannustettiin leijonia omassa kotikatsomossa. Hieno peli... ja pronssi on aina voitto, mutta voisihan se jo olla aika voittaa kultaa! ;) Ehkä ensi vuonna sitten!

Tänään sitten suunnataan Karkkilaan (saas nähdä miten löydetään perille) katsomaan ja kuvaamaan Banjon luonnetesti. Ensi viikolla pitäisi sitten taas soitella postiin, että josko olisi töitä. Ensimmäinen kesälomasijaisuus alkaa viimeistään maanantaina 26. päivä.