Pääskyrinteen mieslaulajat

Otsikon mukaisesti nimesi Juulia meidän pojat, kun lauloivat ambulanssin sireenin mukaan. Pääskyrinne on siis meidän tontin nimi, joten siitä tämä väännös Seminaarimäen mieslaulajia mukaillen. Olli ja Roope on kyllä olleet kovia laulamaan kaikenlaisille sireeneille, paloautot, ambulanssit, poliisit, jäätelöauto jne.. Omalla pihalla tai lenkillä niin aina pitää pieni lauluharjoitus suorittaa.

Siili jota pojat jo aikaisemmin hätyyttelivät on ilmeisesti majottautunut meidän lehti/risu/roskakasaan, kun Olli taas yksi aamu niin hanakasti käytteli ja äkkäsi siilin aidan toisella puolella. Ei ollut naapuruston äideille mikään mieluisa äitienpäivä aamun herätys kun Olli alotti siilin haukun puoli kuuden aikaan.

Äitienpäivänä suoritin äitsykän herätyksen ja lahjoin kasvohoidolla, siitä sitten pakeninkin Tuomarinkartanoon Marin ja koiruuksien seuraksi ja testaamaan vihdoin ja viimein uutta kameraa!!! Upea aurinkoinen keli suosi kuvaamista ja tuli nappailtuakin heti alkajaisiksi seitsemästä näyttelyssä olleesta schapesta yli 450 kuvaa. Marin sivuilta löytyy Banjosta ja Boogiesta otettuja kuvia, loput laitan sitten näytille kun omien sivujen uusi ulkoasu inspiraatio iskee... eli.... joskus. ;)
Maistiasia teille blogin lukijoille uuden kameran tuotoksista tältä päivää, kun käytiin Järvenpään vanhankylänniemessä kuvaamassa uusia poseeraus ja juoksu kuvia. Roopella olikin hieman riehakas päivä, että meinasi poseerauskuvat jäädä ottamatta. Tuli sieltä sentään muutama. :) Vielä on harjoiteltavaa kameran käytössä, mutta jo näihin ensimmäisiin kuviin olen mielettömän tyytyväinen. Ylihuomenna pääsee sitten testaamaan miten tuolla saa pennuista kuvia. Käydään katsastamassa Buffingin pennut ja ottamassa viralliset edustuskuvat lapsista.

Pitäisi vielä tässä illan aikana kyhätä kasaan jonkilainen PowerPoint esitys huomista opinnäytetyöesittelyä varten... onneksi esityksen ei tarvii olla pitkä, muutenkin kammoan luokan edessä puhumista, varsinkin kun luokka on täynnä (hevari)nörttejä, jotka tietää kaikesta kaiken, tosin on siinä siivelläkin ollut välillä ihan hyvä mennä. ;)

Tälläistä meille, kuvausinnostus on melkoinen. Attekin tossa harjotteli kovasti kameran käyttöä...