Lapsille nimet

Roopen ja Tessun kymmenen Lumikuono-lasta on saaneet nimet, pojat ovat Bandido, Basajaun ja Borrequero, ja tytöt Badiana, Bailarina, Baquelita, Baya, Besadora, Blanca ja Bufanda. Ikää pennuilta löytyy tänään 4 vuorokautta. Vielä pitäisi jaksaa odottaa ainakin 5 viikkoa, että lapsissa on jotain nähtävää ja kuvattavaa.

Eilen palkittiin rotuyhdistyksen kevät kokouksessa osa viime vuoden voitokkaimmista koirista. Roope sijoittui Vuoden Tähti 2007 -kilpailussa kuudenneksi ja Repe-poika (Lumikuono Zapato de Tierra) sijoittui urosten Vuoden Schapendoes Pentu 2007 -kilpailussa toiseksi 22 pisteellä ja neljällä näyttelyllä! Onnittelut Repelle perheineen! :)

Viikonloppuna Olli kävi ensimmäisen kerran kuukauteen agi-treeneissä, kolmen viikon lepo ja lääkekuuri loppui viime viikolla ja ontumisesta ei ole tietoakaan, ei edes agi-treenien jälkeen. Toivottavasti näin jatkuu.
Kunhan pojat saavat syötyä ruokasäkkinsä loppuun, Olli lightinsa ja Roope adultin, siirtyvät molemmat seniori ruualle. Jos sekin ehkäisisi vanhusten vaivoja.

Eipä meille tämän kummallisempaa... jatketaan tästä.