Eno ja Veikka

Joo-o, niin ne päivät vaan menee ja viimeisimmästä kirjoituksesta on kulunut tasan kaksi viikkoa ja kaksi päivää... olisiko jo aika päivittää tietokantaa. ;)

Niin kuin otsikko jo viittaa niin eilen tuli Roopesta eno ja Olli sai pieniä sisko- ja velipuolia. Roopen sisko Miina pyöräytti maailmaan kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Kovasti täällä jo odotellaan että lapset kasvaa ja niissä on jotain nähtävää niin lähdetään katsastamaan mitä sukulaiset saivat aikaiseksi ja ehkä mahdollisesti testaamaan valmistujaislahjaksi saamaani kameraa... mikäli siis saan sen käyttööni ennen itse juhlia... muoto seikkahan sen vaan pitäisi olla, kääritään se pakettiin siksi päiväksi ja leikitään yllättynyttä. ;) Niin ja tällä kertaa kamera on sitten ihan kunnollinen vehje, Canon EOS 400D kaikkine lisävarusteineen!! Tätä on odotettu!!

Koirarintamalla on muuten melko hiljaista, viimeisimmän blogikirjoituksen jälkeen ollaan kerran käyty Marin ja koirien kanssa lenkillä, kuten sivujen kuvagalleriasta huomanette. Jänistettiin toukokuun alussa Mäntsälässä järjestetyistä BH-kokeista ja päätettiin että siirretään se koitos kesä-heinäkuulle... eihän me edes voida näillä keleillä harjotella, kun tuo hienopieru ei voi mennä märkään maahan edes istumaan. Lenkillekin lähetään vähän haluttomasti kun taivaalta tulee pikku-ukkoja ja lätäköt vaan kasvaa.

Ollin lääke- ja lepokuuri on päättynyt, ontunut se ei ole eikä muutenkaan näyttänyt mitenkään kipeältä. Katsellaan miten tästä eteenpäin, ell sanoi, että jos ontuminen jatkuu niin sitten suostuu kuvaamaan selän. Mutta tähän asti Olli vaikuttaa oikein terveeltä ja kyllä se välillä intoutuu leikkimään Roopenkin kanssa.

Opinnäytetyö etenee, itseasiassa jäljellä on enää muutama kappale itse asiaa ja sitten pohdinta + tekstin ulkoasullista tarkistelua ja pientä hiontaa. Jos saisi sen viikonlopuksi Aten luettavaksi, niin saa kuulla vähän muidenkin mielipidettä siitä mitä olen saanut aikaan.

Työnhaku edelleen käynnissä, ensi viikolla selviää onko mahdollista päästä Pornaisten postiin. Se olisi sinänsä unelma homma, töitä vain arkena, päivä alkaa klo 6 aamulla ja loppuu heti kun oman alueen posti on lajiteltu ja jaettu, eli noin klo 11-14, riippuen postin määrästä ja mitä parasta, bensaa ei menisi työmatkoihin kun meiltä postille on ehkä noin 20 metrin matka! Ja kokemusta löytyy muutaman vuoden takaa, että ihan hyvät ovat mahdollisuudet. Pidetään peukkuja!

Eipä tässä muuta kummallista. Odotellaan koska Roopen morsian Tessu pullauttaa lapsia maailmaan, ihan näinä päivinä senkin pitäisi tapahtua. Saa sitten Repe-esikoinen sisaruksia. :) Palaillaan astialla taas kun on jotain asiaa.


Olli kuvastaa hyvin tällä oloasennollaan tätä meidän yleistä jaksamisen tilaa... saahan sitä välillä vähän laiskottaa. Eikö?