Pitkästä aikaa

Eipä ole vähään aikaan tullut kirjoiteltua mitään. Vaikka kotona olenkin "istunut" jo muutaman viikon. Koulun penkkiä pääsee kokeilemaan seuraavan kerran joulukuussa. Sitä ennen minulla on muutamat kotisivuprojektit ja yhdistyksen jäsenlehti tehtävänä.

Kummempia ei kaiketi ole tapahtunut... Viime lauantaina käväistiin huonolla menestyksellä Mäntsälässä BH-kokeessa. Kaikki meni kutakuinkin päin prinkkalaa, liikkeet kyllä meni prikulleen oikein, mutta se oli sellaista hidasta ja epävarmaa menoa molemmin puolin. Minä hoputin Roopea koko ajan ja jännitin niin, että oksennusta sai nieleskellä. Roope katsoi välillä ihan pelokkaana, että mitä täällä pitää varoa kun mamma noin hermoilee. Arviot liikkeistä olivat seuraavanlaisia:

Seuraaminen kytkettynä = hyvä
Seuraaminen vapaana = puutteellinen
Liikkeestä istuminen = puutteellinen
Liikkeestä maahan ja luoksetulo = puutteellinen
Paikalla makuu = erinomainen, ei huomautettavaa


Jos vaan itse olisin osannut rentoutua ja kannustaa Roopea samalla tapaa kuin treeneissä oltaisiin varmasti menty läpi. Vaikka hylkäys hieman harmittaa niin hyvältä tuntuu kuitenkin se, että koira teki liikkeet oikein vaikka hieman hitaasti ja varovaisesti. Katsotaan josko ensi keväänä yritettäisiin uudemman kerran ja toivottavasti hiekkakentällä... oli meinaan Roope-herralla ja vähän itselläkin inhottava talsia märällä nurtsilla missä vesi oikein lillui.

BH-kokeen jälkeen ei olla treenailtu mitään, mutta katsotaan josko intoutuisimme käymään Viikissä rotukavereiden kanssa treenaamassa. Tämä viikonloppu vietellä rauhassa omissa oloissa ja sitten taas seuraavat kaksi viikonloppua ovatkin kiinni koiramenoissa. Lauantaina 20.10. yhdistyksen kokous Hämeenlinnassa, sunnuntaina 21.10. luonnetesti Hämeenlinnassa ja seuraavana viikonloppuna 27.10. Lahden KV-näyttely jossa rodun erikoistuomari Hollannista. Sillä lailla, tälläisiä kuulumisia siis meillä päin. :)