Erikoisnäyttely ja muuta mukavaa

Eilinen vietettiin tiiviisti oman rakkaan rodun kanssa. Hyvinkään erikoisnäyttelyyn oli ilmoittautunut 48 koiraa, joista vain muutama oli poissa. Roope oli päivän komein uros ja ROP-kilpailussa Roopen ensimmäinen vaimo pisti äijän järjestykseen ja Roope oli VSP, Seidan ollen päivän kaunein rotunsa edustaja.
Roope osallistui Paulan kasvattajaluokkaan yhdessä Fiinan, Miinan ja Riitun. Ryhmä oli ROP-ryhmä ja BIS-kehään jäätiin muutamien mutkien kautta ja tietenkään sitä sijoitusta ei tullut. Kokemushan se oli sekin kyllä. :)
Roopen lapsoset veivät molempien sukupuolten vara-sertit, urosten meni kovin isäänsä tulleelle Bendolle (Trasseli Pilvipaimen) ja narttujen Riips-Raapsille (Buffing Gravin Ria).

Oli todella mukava nähdä pitkästä aikaa schape-porukkaa, etenkin Bendon perhettä oli mukava nähdä!
Ensi lauantaina on sitten Roopen BH-koe Mäntsälässä alkaen aamulla klo 9:00... jaiks!!! Tänään piti ottaa koulusta päästyä itseään niskasta kiinni ja käydä kävelemässä muutamaan kertaan läpi se seuraamiskaavio. Aika hyvin se tällä hetkellä on päässä, mutta saa nähdä mitä tekee jännitys. Oman mielikuvatreenin jälkeen kävin Roopen kanssa läpi BH-kokeen liikkeet ja yhtään en liioittele kun sanon, että paremmin ei olisi voinut mennä!! Jos tuo hurttamus tekee samalla tavalla töitä lauantaina niin en ehkä joudukkaan maksamaan ilmoittautumisrahoja äipälle takaisin... meillä on siis soppari, että jos Roope ei läpäise BH-koetta niin maksan ilmo-maksun takaisin!! Täytyy siis toivoa parasta jos meinaa säästää 25 euroa. :) Huomenissa varmaan treenaillaan vielä ja sitten loppu viikko ennen BH-koetta pidetään sellaista huomiotta jättämistä ja vähäruokaista linjaa. Ja lauantaina ollaan sitten niin ihania ja reippaita taas ja taskut on täynnä ruokaa... toivottavasti toimii. :)

Muita kummallisuuksia ei meidän huushollissa ole tapahtunut... tai no Ollilla on korvatulehdus ja kissalla on jotain vikaa silmissä, toisessa on ollut pidemmän aikaa kaihi ja eilen huomattiin, että toisen silmän pupilli on suurentunut ja silmien sisänurkan iho (tai mikä lieneekään) on vetäytynyt hieman silmän päälle. Ja taisi sillä Lilli-kissallakin jotain korvassa olla. Tyypillisesti kun tänään olisi ollut kuudelta lekurissa aika niin kissaa ei näy mailla eikä halmeilla kun se virheellisesti mentiin eilen illalla päästämään ulos. Kaipa sekin tässä selviää lähipäivinä mikä sitä kattia vaivaa.