Harjoituksia

Touhukas päivä takana päin. Aamusta onneksi sai sentään ladata pattereita kunnolla. Aamusta kierrettiin ihan pikainen pissatuslenkki, jonka jälkeen koirat autoon ja Sipoon Nikkilään koululle tekemään koe, joka olisi toki voinut paremminkin mennä, mutta eihän kaikessa voi onnistua? Eihän?!??
Koululta suunnattiin Järvenpäähän vanhankylän niemeen koiria juoksuttamaan ja saatiin me taas muutama kymmenen esittelykelpoista kuvaa (löytyvät poikien sivuilta). Sorsat saivat kyytiä kun Olli äkkäsi ne, Roope ei innostunut moisista. Lönkötteli vaan perässä ja ihmetteli mistä Olli noin riehaantui.
Vanhiksesta kauppaan ostamaan vihdoin ja viimein omaa tuulipukua, loppuu vihdoinkin tämä äitin takin vuorottelu ja varailu.

Kauaa ei kotona keretty lepäillä, kun piti lähteä kiiruumman vilkkaa ajamaan kohti Helsingin Viikkiä schappareitten toko-treeneihin. Tunnin verran oltiin etuajassa, mutta tulipahan lähdettyä. Kiitos siitä Kaisulle ja Hennalle, kun kannustivat ja jaksoivat huolehtia! Koira sai BH-kokeeseen harjoituksensa ja minä sain taas erilaista ajoharjoitusta. Ihan tuollaista kaupunki & moottoritie ajelua en ole kokeillut, mutta hyvin se meni siitäkin huolimatta. Itseasiassa tämä taisi olla vasta toinen kerta motarilla, autokoulussa viimeksi... heinäkuussa muistaakseni. Tulipahan taas monta uutta hyvää kokemusta ja niin kuin Henna sanoi, että nyt kun on tuttu reitti voidaan alkaa useemminkin käymään schape-treeneissä. Kiva oli nähdä porukkaa vaikka vähänlaisesti olikin osanottajia tällä kertaa. Nyt vietellään treeni-puolella hiljaiseloa, kunnes lauantaina koittaa sitten itse h-hetki. Toivotaan parasta!