Vaihtelevaa säätä

Viikonloppuna kirottiin ensin vesisadetta ja sitten hellettä mikä oli läkähdyttää pienet kulkijat... ainoastaan Olli taisi kovasti nauttia tuosta auringosta, ainakin se loikoili auringossa silmät kiinni, ikään kuin se olisi aurinkoa ottanut. Minä taas olin aivan hätää kärsimässä kun ei kaapista meinaa löytyä mitään sopivaa vaatetta, narutopissa vielä liian viileä ja teepaidassa hikoo kainalot ja nenä nyt valuu koko ajan hikeä oli vaatetus mikä hyvänsä.



Olli ottaa aurinkoa...



...ja nukkuu


Lähes koko viikonloppu viettettiin kotosalla, jos ei oteta lukuun sitä, että lauantaina käytiin Järvenpäässä ostoksilla ja Roope pääsi samalla ekaa kertaa autoilemaan Aten Escortilla. Kyllähän se sieltä oman paikkansa löysi kun ahtautui Aten penkin taakse jalkatilaan nukkumaan. Ja sunnuntaina sitten käytiin Aten pikkuserkun synttärijuhlissa ja sitten vielä kannustamassa Attea jalkapallo-ottelussa (tosin siitäkään mitään hyötyä kun vastapuoli vei Järvenpään Palloseuran A-junnuja loppu maalein 4-0). Kiinnostus ei aivan koko ajan jaksanut pysyä kentällä, mikä meinasikin sitten maksaa pään verran... onneksi naapurissa istunut mies hoksasi pallon ennen kuin se kerkesi tärähtää minun päähäni, taisi vielä olla Aten potkaisema pallo... on se kumma kun ei tyttöystävä saa turvallisin mielin edes futismatsia katsoa ;)

Tänään on jatkettu siitä mihin perjantaina jäätiin siivouksen osalta. Perjantaina siis pyyhittiin pölyjä, imuroitiin ja järjesteltiin tietokonepöydän paperipinot oikeille paikoilleen (eli suurin osa roskiin). Tänään sitten imuroitiin uudestaan sillä eilen oli sellainen laskuvarjokomppanian hyökkäys, että kaikki paikat olivat valkosenaan voikukan hahtuvia. Pestiinpä me vihdoin ja viimein se oman huoneen ikkunakin, minkä alla on aloitettu jo grilli kausi ja sen näköinen oli kyllä ikkunakin.

Hetki sitten jo näytti siltä, että alkaa ukkostamaan oikein kunnolla ja jyrähtelikin siihen malliin. Ajattelin, että käydään ennen kunnon sadetta lenkillä, mutta eikös se kunnon sade sitten iskenyt lenkin puolivälissä ja kotiportille päästessä aurinko alkoi jo pilkistellä pilviverhon takaa ja sade oli enää pientä tihkua. Suunnitelma ei ollutkaan ihan veden pitävä ;)



Roope nautiskelee kesäilmasta
mieluummin viileillä betoniportailla