Superkuulo

Äiti jo aikaisemmin on kertonut samaa, mutta itse totesin sen noin kaksi viikkoa sitten. Lähdin äitin pyynnöstä mukaan Mäntsälään viemään Ollia ja Juuliaa agilitytreeneihin ja äitin seuraksi kauppaan ja Roopen kanssa lenkille.

Käytiin jättämässä Juulia ja Olli kentälle ja lähdettiin kauppaan. Ruokaostokset hoidettua vietiin sitten auto takaisin kentän parkkikselle, joka sijaitsee hallin takana koulutuskenttään nähden. Lähdettiin kävelemään Roopen kanssa, minä siinä toivossa, että pääsisin näkemään edes vähän miten se Juuli ja Olli oikeen menee radalla. Kerkesin jo innostumaan kun näin, että Juulia on kouluttajan kanssa... mutta kävelemässä kohti parkkipaikkaa ja Ollia ei näkynyt missään?!?!?!?! Vähän ajan päästä Olli viuhtoo tulemaan meidän autolta päin ilosena kuin sanoen, että "ei ne ollutkaan siellä enää". Tämän tempun se on kuulemma tehnyt joka ikinen kerta aikaisemminkin, aina kun se on kuullut, että "ahaa, meidän auto palasi parkkiin"... se on seuraavalla kerralla, kun on remmistä irti päässyt juossut autolle katsomaan onko siellä muu lauma tallella.

Että sellainen se meidän snautserilta näyttävä schapendoespoika on... aina pitää keksi omaa kivaa kun rupeaa odotus kyllästyttämään! ;)