Syyslomalla

Kiireisten kouluviikkojen jälkeen koitti syysloma, johon on ollut hirveän vaikea asennoitua, kun työelämässä ei tällaiseen luksukseen ole päässyt tottumaan. Mutta onpahan tullut lusittua, vaikka koulu ei ole lähtenyt hänestä. On tasapuolisesti pidetty telkkarimaratoneja, ulkoiltu ja ennen kaikkea opiskeltu. Tiistaina istuttiin pitkä ilta viestinnän verkkoluennolla ja seuraavat pari päivää menikin kirjoitellessa lähdemateriaalin pohjalta esseetä viestintäkäsityksen muutoksista vuosituhansien varrella. Täytyy sanoa, että olipa kotoisaa palata esseen palautuksen jäljiltä metsäkirjojen pariin! Vielä pitäisi luovia yksi kurssi yliopistolle viestintää ja sitten se on tältä erää tässä, onneksi näistä on hyötyä sen verran, että saan amkin vapaasti valittavat opinnot kuitattua näillä ja jos oikein innostaa niin voisin tiivistää opiskelutahtia toisella sekä kolmannella vuodella ja valmistua nopeammassa tahdissa. We'll see!

Ensimmäinen kouluvuosi menee harjoitellessa koululaisten arkea ja ennen kaikkea koitetaan nauttia tästä ennen paluuta perinteiseen oravanpyörään!
gPRA ++

Pojista otettiin verinäytteet vajaa kuukausi sitten ja viikolla saatiin hyvät uutiset. Molemmat PRA silmäsairauden osalta terveitä - ei kantajia. Vielä hienommaksi homman tekee, että kaikki "meidän" poppoon kahdeksan tulosta olivat samaa luokkaa! Jippii! Suomalaiset ovat listan mukaan muutoinkin kivasti aktivoituneet huolehtimaan koiriensa geenitestaamisesta, hyvä niin!

Meillä alkaa ollakin pojilla tältä erää kaikki terveystarkastukset suoritettuna, että nyt vain elellään näillä niin pitkälle kuin terveyttä riittää. Luonnejuttuja sitten ensi vuonna; Arskalle MH ja Antille varmaan omasta mielenkiinnosta vielä MH:n lisäksi luonnetesti.Yhden niistä monista uimareissuista jälkeen

..joiden vuoksi uimamaisteri Arska Juhani Kallinen-Lampola aiheuttaa harmaita hiuksia huoltajalleen!

Siksi meillä harrastetaan jossain määrin 50/50 remmi- ja metsälenkkeilyä vähentääksemme turkkitalkoiden määrää.
Tässä ensimmäistä kertaa Kaihun reittiä testaamassa, ihana!

Ahkerat viestinnän opiskelijat.

Viikon syysloma oli hyvä päättää laavuretkeen Salosaaressa.
Huomenna toivotetaan tervetulleeksi kämppis.. OMG!