Putki päällä!

Arska-poika muutamaa päivää vajaa 16 kuukautta on käynyt näyttelyissä kymmenen kertaa, 50/50 Suomessa ja Baltiassa. Tänään toista kertaa nuortenluokassa ja toinen Cacib, lisäksi kolmas Suomen serti ja ensimmäinen ROP! Baltiasta on tullut aina vähintään junnuserti ja Suomessakin vähintään varasertin verran, jotka nekin kahdelta ensimmäiseltä kertaa. Tästä eteenpäin jännitetään koska se ERI/SA-putki katkeaa, koska kyllä se joskus katkeaa.

Hieman alkaa ikävä painamaan, niin Arskaa kun näyttelyitä kohtaan... onneksi Antti on ilmoitettu Sentan kanssa Muuramen ryhmänäyttelyyn muutaman viikon päähän.

Kasvattaja-Päiville ihan valtavan iso kiitos Arskan näyttelyttämisestä ja hyvästä hoidosta!!!
Uimamaisteri

Yksinäinen Antero on pärjännyt ilmeisesti hiljaisemmin tämän viikon haukkupannan kanssa, kun ei ole naapureilta tullut kommentteja missään muodossa. Dogsitter odottaa kokeilijaansa, kunhan saataisiin netti toimimaan kotona muutenkin kuin omasta puhelimesta jakamalla.

Päivittäin ollaan hyödynnetty ympäröiviä vesistöjä ja Antista on kehkeytynyt varsin keppihullu uimari! Sinne se syöksyy jorpakkoon odottamaan, koska keppi lentää ja murjottaa kuin pikkulapsi konsanaan, kun olisi aika jatkaa matkaa.

Antista huomaa, että se kaipaa leikkiseuraa johon se on tottunut. Se haastaa minua leikkimään lenkillä ja on ihan superinnoissaan, kun intoudun sen kanssa juoksemaan ja nujuamaan.