Varamies

Ei ole viime aikoina ollut ihan ensimmäisenä mielessä blogin kirjoittaminen vaikka nautinkin tästä rustailusta ja olisi hauska kirjoittaa keskustelua herättävää tekstiä enemmänkin. Anyway. Viime kuukausi on mennyt kevään pääsykokeisiin valmistautuessa ja koirat on olleet minimihoidolla kaikin puolin, ei ole paljoa ollut elämää töiden ja lukemisen ohella. Ensi tiistaina se sitten on ohi ja jäädään odottamaan riittikö tämä vaivannäkö; välillä tuntuu ettei ja toisaalta taas joo uskoisin, että hyvin pyyhkii.

Alla muutama näytelmätulos varamies-Arskalta, palataan astialle kuvapäivityksellä ensi viikolla. Kameraa olen muutaman kerran tässä kauniilla säällä ulkoiluttanut koirien ohella.
Tampere kv 2.5.2015 - Marina Ostrovskaya, Venäjä
12 months. Excelently developed for his age. Excellent format, bone. Good muzzle, excellent head, eyes and ears. Good neck, topline and developed chest. Excellent angulation in front and behind. Excellent coat. Excellent temperament and presentation. Free movement. JUN ERI 1 SA PU 4 VASERT

Helsinki kv 23.5.2015 - Erica Bakker-v.d. Woestijne, Alankomaat
13 months brown male. Good size and proportions. Good head. Nice round eyes. Correct mouth. Fine bone. Good angulations. Nice puppy coat. Moves well.  JUN ERI 1 SA PU 2 VASERT

Alla kuvasarja Arskan "tasapainoisista" liikeradoista Helsingin näyttelystä.. ei mennyt ihan putkeen noi liikkeet tällä erää.. Kuvat Henna Mattila, kiitos, kai.