Valiokansaa

Missäs tässä nyt taas mennään, kun ei muutamaan viikkoon ole ennättänyt paneutua kirjoittaakseen.

Antti voi hyvin. Pieni yhden illan ontuma kauhistus tuossa koettiin, mutta ilmeisesti herralla oli vain hiekan muru varpaan välissä tai jotain muuta yhtä kammottavaa, kun aamulla meno oli entisellään. Keskiviikkona mennään käymään fyssarilla ja lenkit on tätä nykyä tuommoisia 20-30 minuutin rauhallisia remmikierroksia. Vielä reipas viikko niin päästään Antin kanssa lenkkeilemään vapaana ja Jussin jälkeen päästään leikkimään koirakavereiden kanssa eli ensitöiksemme ajetaan moikkaamaan Essi-siskoa!

Jumppailtu ollaan (okei on myös unohdettu muutamana päivänä..), mutta edelleen en huomaa suurta eroa mihinkä suuntaan tuo koira nyt on kallellaan ja miten sen ranka taipuu. Tämä olisi kyllä mielenkiintoista opetella, niin kuin niin moni muukin asia tässä elämässä. 

Estonian Winner

Kesäkuun alku on tyypillisesti pyhitetty Tallinnan matkalle Viron Voittaja -näyttelyyn, jossa tänäkin vuonna pyörähdettiin. Tällä kertaa arsenaalissa oli Otso ja Ruska Roopentyttö.

Lauantaina terriäiset kilpailivat Voittaja-titteleistä. Harmillisesti folkit oli siirretty pois englantilaiselta tuomariltamme, Frank Kane, kun pystykorvaisia serkkuja oli ilmoitettu niin paljon. Noo ei virolainen Anne Klaas ollut huonompi; Otso voitti rodun, sai sertin ja ensimmäisen ulkomaan cacibinsa. Tittelirivin täytteeksi lisättiin Viron muotovalio ja Viron Voittaja 2014.

Virolainen Tatari 53 -hotelli oli positiivinen yllätys vaikka lyhyt kävelymatka vaihtui taksiin, kun pudottiin kartalta heti ensimmäisessä risteyksessä... Vielä isompi ylläri oli hotellin viereinen Tommin grilli, jossa syötiin ehkä parhaimmat kana caesarsalaatit!!

Sunnuntaina schapet eivät miellyttäneet alkuunkaan uusiseelantilaista Karen McIntyrea. Kaikille tarjoiltiin laatuarvosanaa erittäin hyvä mitä erilaisimmilla virheillä, kuten suttuisia ja/tai pehmeitä turkkeja, riittämättömiä liikkeitä ja päitä. Harmi ettei Antti päässyt kokeilemaan onneaan...

Ainutlaatuiset muotovaliokasvatit

Isla ansaitsi itselleen vihdoin ja viimein sen muotovalioon vaadittavan Suomen sertin kaikkien niiden varojen jälkeen! Lohjan ryhmänäyttelyssä Isla oli Pirjo Aaltosen paras narttu.

Velipoika Demo puolestaan kilpaili Latvian Riikassa, jossa se oli molempina päivinä toiseksi paras uros. Sunnuntaina siitä tuli sertin myötä Latvian muotovalio, mutta C.I.B (Champion International de Beauté) jää vielä odottamaan itseään. Pidetään siis peukkuja Demon elokuiselle Liettuan matkalle!


FI EE MVA Walman Actually I'm The One "Isla"

Lisää pentusaastetta

Viime lauantaina käytiin moikkaamassa Antin pikkusisaruksia, jotka ovat kerta kaikkiaan valloittavaa porukkaa! Uskallettiin ottaa Antti pentuja katsomaan ja voi luoja se on yksi suloisimmista luontokappaleista mitä maa päällään kantaa! Siellä se iso uros makasi lattialla pentujen saartamana ja se Nautti olostaan isoveljenä! Alla linkki otettuihin kuviin ja huomioikaa ettei edes tuo missä Antti ja pikkuveikka "Arska" poseeraavat yhdessä ole mikään feikki vaan ihan aito tilanne! <3

http://walman.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumakuvat/Ex%C3%A5ress+Party-pennut+5,5+viikkoa/


Antti ja pikkuveli "Arska"

Ylisöpö pikkusisko