Kerttuli

Näin on koiran kannalta parempi, sanoi ajatus ja vielä kun kotiehdokas oli kaikin puolin kohdillaan ei lopulliseen päätökseen vaadittu kuin muutama lause. Niinpä meidän Kerttulista tuli sitten eilen espoolainen, nelihenkisen lapsiperheen Lemmikki.

Pornaisiin muuton ja Antin leikkauksen myötä Hertha on ollut heittopussina, toki rakastettuna sellaisena, ja ajatus oikeasta omasta uudesta kodista muhi mielessä. Lopullinen päätös syntyi kai siinä vaiheessa, kun sain tietää muuttavani heinäkuun alussa pikkiriikkiseen, mutta suloiseen 24 neliöiseen yksiöön Järvenpään keskustan lieppeille.

Facebookin perusteella voisi varmasti luulla, että lopetan koko koiratouhun, kun olen myymässä isäni tekemästä pentulaatikosta lähtien kaikkea turhuutta pois varastosta.
Herthan myötä ei ole enää narttuja omistuksessani, vaikkei Herthakaan jalostusmateriaalia olisi ollut. Islan sijoitussopimuksen olen purkanut ja se on jatkossa kaikin puolin Bäcklundin perheen ilo. Walmalta on kohtu poistettu ja eipä se taitaisi enää minun kanssa muutenkaan muuttaa mihinkään.. meidän aktiivisuustasot ei vain kohtaa sen kanssa!

Veikkaan, että nautimme putkiaivojen (lue: koirapoikien) kanssa elämästä ja otetaan huvin ja urheilun kannalta, kun kerran päästään niin mahtavien ulkoilureittienkin varrelle. Katsellaan mihin tämä elämä kantaa ajan kanssa.


Kotkan Ruusu

Minä vietin viime sunnuntain muuttoinventaariota suorittaen ja tavarat alkaa olla kuljetusta vailla taas vaihteeksi paketoituna.

Toiset huristelivat katsomaan ehkä Suomen hienointa näyttelypaikkaa Kotkan Katariinan meripuistoa, jossa norfolkinterrierit arvosteli arvostettu englantilainen Andrew Brace.

Eikä ollut Otson menestys handlerista kiinni, pikkumies otti ja voitti koko rodun! Oli halunnut tuomari vielä rodun päätteeksi ottaa omalla kamerallaan voittajasta kuvia.

Nyt on sitten aika ottaa Otsolta vähän turkkia alas ja jäädään odottelemaan elokuun arvonäyttelykimaraa. Tällä välin on sitten hyvä kaivella Antti naftaliinista ja alkaa harjoittelemaan Karjaalta alkavaa kesäturneeta varten!


Huom! Huom! Huom!

Muistakaa hyvät ihmiset ilmoittaa niitä koiria erikoisnäyttelyymme maanantaille 11.8. Järvenpäähän! Viimeinen halvempi ilmoittautuminen menee umpeen Juhannus-sunnuntaina 22.6. ja ihan viimeinen ilmoittautuminen umpeutuu tiistaina 1.7. Omaan tietooni on kantautunut, että ulkomaisia vieraita on saapumassa ainakin Ranskasta, Ruotsista ja Norjasta.