Tallinna nro 2-3

Matkaväsymys ehtii nipin napin olla taltutettuna edellisestä viikonlopusta Tallinnassa, kun huomenna otetaan suunnaksi Lontoo/Birmingham, Iso-Britannia! Muuten palloillaan Lontoossa, mutta perjantaiksi junaillaan itsemme Birminghamiin maailman suurimpaan koiranäyttelyyn Cruftsiin katsomaan terrieri ja hound-ryhmän koiria. Rehellisesti sanottuna odotan tuota tästä seuraavaa viikonloppua jolloin oikaisen itseni sohvalle ja olen tekemättä yhtään mitään, lataan akkuja uusia reissuja varten. Kesällä tätä pyöritystä sitten vasta riittääkin, kun huhtikuun lopun Lahti kv:sta aina syyskuun puoliväliin Porvoon kaikkien rotujen näyttelyyn asti on ainoastaan yksi täysin vapaa viikonloppu, jos ei sitten halua Juhannusta lähteä viettämään napapiirille näyttelyn merkeissä... Näyttelyiden lisäksi suunniteltu on paimennustaipumuskoetta, kun kerran sellainen mahdollisuus on melkein mökkinaapurissa tarjolla.

Mutta SE Tallinna

Lauantaina ja sunnuntaina viihdytettiin itseämme Tallinnan kaikkien rotujen koiranäyttelyssä kolmen koiran voimin. Yhtään paremmin ei taas olisi reissu voinut mennä vaikka useimmiten näihin aina jotain ikävääkin ilmaantuu, ei onneksi meille tällä kertaa, vaikka kuuleman mukaan siellä taas oli röyhkeästi käyty häkkeihin piilotettuja reppuja varastamassa kaikkine tärkeimpine omaisuuksineen.

Päivät olivat tuloksellisesti toistensa toisinto. Antin Essi-sisko (Exåress Valentine Special) oli molempina päivinä ROP, ROP-juniori ja ansaitsi itselleen pari paikallista junnusertiä. Antti voitti molempina päivinä itsensä ollen VSP, VPS-juniori ja viimeisteli Viron Juniorimuotovalio -tittelin! Ikuinen varaserti-koiramme Isla hännysteli molempina päivinä Essiä ja valmistui puolestaan Viron muotovalioksi, jonka ansiosta Suomesta sitten riittäisi tällä erää se yksi serti valionarvoon! Onnea Kata ja Minna!

Maalaiskoira Essi oppi matkustamaan taksissa jalkatilassa, nostamaan tassua jos remmi on huonosti jne. Fiksu likka reissasi rennosti melko vieraassa porukassa, mutta onneksi oli veikka josta sai tarvittaessa tukea. Hotelli Tähetorni oli mukava yllätys, edullinen, metsää lähellä ja tilavat hiljaiset huoneet. Ainoa miinus piste tulee tarjoilijan hieman happamasta olemuksesta, mutta menkööt kun illallinen jätti-siiderillä ja jälkkärillä maksoi vaivaiset 12,70€ ja annokset olivat ISOT ja maukkaat!


Antin lauantain arvostelu...
Very good proportion, enough bone, nice topline while standing. Very good angulations, rather close behind. Beautiful head, excellent expression, nose big enough. Good coat structure. Moves well from the side. JUN ERI 1 SA PU 1 JUN-SERT JUN-VSP VSP


Antin sunnuntain arvostelu...
12 months, correct young female, good built for age. Correct type. Good neck, chest and bones. Front could be better, good topline. Good condition for age. Close in hocks, good in side moving. JUN ERI 1 SA PU 1 JUN-SERT JUN-VSP VSP > EE JMVAEE MVA Walman Actually I'm The One "Isla" 2v 10kk

EE JMVA Exåress Be My Valentine "Antti" 12,5kk

Sisarukset Antti ja Essi väliaikajumpalla!


Tallinnan reissu kuvin täältä.