First things first

Lontoo/Crufts tuli nähtyä viikko takaperin, siitä juttua kuvineen tulossa kunhan ennättää...


Tärkeimpänä on kuitenkin mainittava viimeisen viikon aikana suoritetut terveystarkastukset. Koko paketti piti hoidella jo viikko sitten torstaina, mutta eihän mikään mene koskaan suunnitelmien mukaan... Silmät saatiin peilattua tarkoituksenmukaisena päivänä, mutta lonkka- ja kyynärkuvaus saivat odottaa aina tämän viikon perjantaihin röntgenlaitteen ongelmien takia.

Otso-terrierillä oli terveet silmät ja sydän. Antilla puolestaan terveet silmät ja alustavasti kuvanneen eläinlääkärilausunnon mukaan myös terveet lonkka- ja kyynärnivelet. Virallisia lausuntoja odotellessa.

Polvitutkimuksessa käydään Viikin eläinsairaalassa huhtikuun puolivälissä, jossa toimitaan samalla opetusmateriaalina ja Antista otettaneen vielä epäviralliset selkäkuvat rokotusten yhteydessä huhtikuun alussa. Siinä ne tämänhetkiset tarpeelliset terveystarkastukset sitten olisikin, vanhempiensa tulosten puolesta Antti on jo vapaa PRA-silmäsairausgeenistä.


Sitten jatketaan eilen aloitettuja tukkatalkoita; eilen pesin hoitoaineineen päivineen Antin ja Herthan, tänään aamulla turkkien harjaus ja kohta saadaan vielä "trimmiasiakas", kun Masi-schape tulee jättämään turkkinsa.