Vähän paras

Harvinaisen tuskainen viikko sai kaltaisensa päätöksen, Messari-viikonlopun tulossaldo oli jokseenkin turha eikä lainkaan viikolla kärsityn yskän, oksennus- ja paskataudin arvoinen... Otso-terrieriltä ja Demo-kasvatilta jäi kehät käymättä kennelyskän takia, jotta jos vaikka lohduttauduttaisiin sillä että "olisihan ne nyt voittaneet jos vain olisivat päässeet osallistumaan.."

Antin kanssa projekti "juoksen rauhassa ja seison taka-jalat tanassa" on pienen tauon teemana, mutta tammikuussa taas jatkuu, kuten oikean reunan kalenterista huomaa. Alla tämän viikonlopun tuomiot... perushyvä koira, jos ei vähän parempikin, kyllä sen vielä joku hoksaa!


Helsinki kv PMV-13, Bo Skalin (SE)
Trevlig temperament. Bra huvud med korrekt uttryck. Korrekt skuldra. Lite knappt vinklad fram och bak. Bra längd på ryggen. Skulle ha längre steg. Bra pälskvalite. Står bra på sina tassar. JUN ERI 2

Helsinki kv V-13, Mark James (GB)
Good head and expression. Dark eyes. Very good bite. Bit too much bones. Excellent body. Good tail. Very good rear. Moves soundly. In good condition. JUN EH 4


Jos ei ihan omassa ole kehumista niin Roopen tytär Ruska (Buffing Ruska Quibus) nappasi sentään lauantain ja sunnuntain aikana kolme mahdollisista neljästä tittelistä - PMJV-13 JV-13 V-13 - perjantaille Ruska ei ollut ilmoittautunut mukaan. Lisäksi se kartutti jo ennestään muhkeaa serti-tiliään kahdella ja sunnuntaina se oli rodun erikoistuomarin Mark Jamesin paras narttu!

NORDJW-13 FIJW-13 FIW-13 Buffing Ruska Quibus "Ruska"