Matka(ressiä)kuumetta

Stressipetteri päivää! Perjantaina olisi illan suussa lähtö kohti Ruotsi Voittaja -näyttelyä, näyttelyihmisten keskuudessa puhutaan "Stora Stocholmista", kun keväällä samassa paikkaa järjestettävä näyttely on kutsumanimeltään "Lilla Stockholm". Hauskat!

Tässä on nyt "stressattu" asiat niin kuntoon, että on varmistettu reittiä kartalta, kirjoitettu auton naviin osoitteita valmiiksi (ei tarvitse tien päällä panikoida), Ruotsissa parkin voi maksaa kortilla = ei tarvitse vaihtaa rahaa - paikan päällä myös automaatti, koirille hoidetaan madotusmerkinnät kuntoon huomenna ja autokin on mielessä pakattu jo moneen kertaan, niin että mukaan mahtuu 4 häkkiä, trimmipöytä, vetoalusta, kolmen ihmisen laiva- sekä näyttelykassit, ja ne neljä koiraa. Aikataulu on suunniteltu ja näyttelyvaatteet kunnossa; merimiehen sininen hihaton helmaa kohden levenevä mekko ja siihen päälle keltainen jakku!

Lauantailenkki

Lauantaina käytiin ulkoilemassa Tuusulan varuskunnan metsissä Demon ja Venlan kanssa. Sisarukset Antti ja Venla pisti niin railakkaasti menemään, että meinasi välillä mennä sivullisilta jalat alta ja vanhemmat joutui tosissaan pitämään puolensa.

Tällaisesta yhteislenkistä voisi hyvin ottaa tavan, kun alueella kuitenkin asuu useampia rotukavereita. Seuraavaa kerta voisi olla tuossa ennen Joulua joko lauantaina 21. tai sunnuntaina 22. päivä.

Demo, Antti, Roope, Hertha & Venla

Venla, Antti & Hertha

Hertha & Antti

Antti suorittaa eläinrääkkäystä Herthalle...


PS. Uskalsin suorittaa Antille korkeuden kotimittauksen joka näytti aika tiukkaa 51 senttiä... tuohon vielä massa päälle niin on se aika körmy!