Kymppijuhlat

Pappakoira 10v

Vastahan sitä oli itse ala-asteikäinen ensimmäisen oman koiran omistaja ja nyt siitä on mukamas jo kymmenen vuotta, kun tämä ihana rotu astui elämääni pysyvästi. Olli on ollut mitä mainion opettaja hyvien hermojensa ansiosta, ja toisaalta jääräpäisyydellään se on myös kasvattanut omaa pitkäjänteisyyttäni. Jo nuorella iällä harmaantunut Olli on edelleen mieleltään kuin nuori poika, kroppa vain ei tahdo kestää mukana hurjissa loikissa rappusten tai pelto-ojien yli. Pieniä ontumisvaivoja on ollut jo muutaman vuoden ajan, silloin tällöin parempana ja huonompana, nyt jälkimmäistä.

Eilen käytiin eläinlääkärissä ottamassa röntgen-kuva vasemmasta etujalasta, jota käytiin jo synttäripäivänä ennen juhannusta näyttämässä päivystyksessä, tuloksena vahvempaa kipulääkettä ja suositus röntgenkuvaukseen. Tutkimus paljasti vasemman etujalan ranteesta rikkinäisen luukalvon, joka on joko tullut näistä hurjista loikista kovan tärähdyksen seurauksena... tai sitten se on ensioire nopeasti etenevästä luusyövästä. Kortisonikuuri ja kontrolliaika muutaman viikon päähän, jolloin selviää kummasta vaivasta on kyse. Toivomme parasta ja pelkäämme pahinta.Olli on perheemme suuri persoona ja maailman paras koira, kiitos Paulalle!Olli 7-viikkoisena


Buffing C-pentue ensimmäisillä rokotuksilla
Isä-Elvis, Chili, Piu, Oliwer ja Olli


Olli & Piu pentutreffeillä joulukuussa 2001


Lisää nostalgiakuvia lähes vuosikymmenen takaa löytyy kuvagalleriasta:
http://pilviparta.kuvat.fi/kuvat/Mixed+photos+from+the+beginning+of+this+all/Uudet rutiinit


Olemme palautuneet pentukuukausista takaisin uuteen arkeen. Aikuiset ovat nautiskelleet, kun saa nukkua keskellä lattiaa eikä kukaan tule hätyyttelemään. Hertha nauttii suunnattomasti saadessaan takaisin nuorimmaisen aseman ja käyttää sitä härkisti hyväkseen ollen todella suloinen ängetessään suvereenisti suoraan kainaloon tai vaikka päälle jos ei muuten huomata antaa aikaa hänelle.


Arjen uusiin rutiineihin kuuluvat pitkät aamulenkit, hiekkakuoppatreffit Röykän lauman kanssa ja jos vielä käynnistettäisiin viikoittaiset treenit naapurikentällä kaveriporukalla. Varsinkin kun löysin kuin löysinkin muutossa melkein kadonneen treeniliivin.. ehdin jo laittaa viestiä IloWillaan löytyykö samanlaista pinkki-mustaa Berran Pro Lightia johon olen niin rakastunut. Nakkipakettikin odottaa jääkaapissa, pitäisiköhän jo tänään aloittaa treenit...?


Näytelmäkalenteri alkaa olla täyteen buukattu aina syyskuun loppuun saakka. Roope ja Hertha pääsevät koluamaan Suomen kehiä, kun Walmalle on katseltu ulkomaan koitoksia viimeisen Cacibin toivossa. Norjaan on koirat ilmoitettu elokuun lopulle, telttavarustus pitäisi vielä tarkastaa tai alkaa kehittämään varasuunnitelmaa yöpymisille.
Ensi viikonloppuna se sitten alkaa, kesän näyttelyturnee: Tuusula kr, Tuomarinkylä kv, Pori kv, Kuopio kv, Tuomarinkylä ry, Tromssa kv, Vantaa kr.....


Pupet 10 viikkoa


Demon ja Islan ensimmäiset viikot uusissa kodeissaan on sujunut varsin mallikkaasti. Äitinsä tapaan molemmista löytyy dramaattisuutta, mutta myös erinomaista palautumiskykyä, reippaita ja avoimia luonteita. Demon ja Islan kuulumisia voit lukea niiden omista blogeistaan:

Demo http://demonsteri.blogspot.com/
Isla http://daciagabasa.blogspot.com/


Demo puutarhahommissa


Isla & Peppi (Kuva: Saara S.)