Valmista tuli

Viikko.. ja kaksi takana

Tänään tulee viikko muutostamme uuteen upeaan kotiimme. Laatikot, säkit ja irtoroina löysivät ennätys ajassa paikkansa ja nyt pääsemme nauttimaan elämästä. Koirien osalta muutto sujui hienosti, Roope on sellainen kyläluuta, että siellä missä mamman, on hänenkin hyvä olla. Walmalle isoin stressi oli varsinainen muuttopäivä, kun talo kuhisi muutto apua ja rouva vahti pentujaan haukkumalla kaiken liikkuvan lattian rakoon.. Walman onneksi täytyy kiitellä sitä erinomaisesta palautumiskyvystään: heti kun olimme saatelleet muuttoavun matkoihinsa palasi mammakoira tyytyväisenä laatikkoon pentujensa pariin. Löysällä vatsalla selvittiin ja sekin saatiin kuntoon kunnon tropeilla nopeasti. :)

Onneksi pennut olivat vielä muuton aikaan niin kuuroja, kuin sokeitakin eivätkä päässeet katsomaan mallia äitinsä käyttäytymisestä. Tänään kaksosilla tulee täyteen kaksi viikkoa ja pulleasti voivat, molemmat ovat ylittäneet kilon rajapyykin reippaasti, silmät ovat auki ja maavara mahan alla kasvaa päivä päivältä isommaksi. Voisin vaikka väittää, että ovat viikon vanhempia, sen verran reippaaseen tahtiin ovat kehittyneet runsaalla maitobaarissa makoilulla.

Ei meidän elämään muuta ihmeellistä tällä erää. Hertha pääsee tutustumaan uuteen kotiinsa viikonloppuna, oltuaan parisen viikkoa hoitoreissulla kasvattajallaan. Siellä se on viihdyttänyt koko perhettä ja vähäisillä tuhoilla on selvitty.. vessapaperit kun muistaa piilottaa selvitään hienosti. Saa nähdä miten meillä käy kun vessan ovi lähti remonttiin, jotta saatiin pyykinpesukone sisään.. ;)

Loppuun muutama kuva pennuista ja kodistamme.


Isla 12 vrk

Demo 12 vrk

Pentuhuone

Etupiha

Keittiö

Talon ylpeys, osa Roopen pytyistä ja palkinnoista

Olohuone

Takapiha

Walma-mamma nautiskelee omasta pihasta