Roopen siemenet itää

Kaikenlaista, mistähän sitä nyt aloittaisi. Tico oli tosiaan jonkun aikaa meillä Walman kanssa leikkimässä viime viikolla, vähän meni kaksikolla yli. Walma olisi halunnut leikkiä 24h ja Tico reppana alistui vain korvien repimiseen. Eikä tämä kaupunkiolo paljoa terriäistä hämmästyttänyt, vähän hämmästeli alkuun kovin vilkasta autoliikennettä.
Viikonloppuna jo alettiin odottamaan Roopen ja Banjon lapsosia maailmaan, mutta eipä ne antaneet kuulua itsestään. Huoletta ehdittiin käymään Hämeenlinnassa yhdistyksen kevätkokouksessa, jossa Ollikka palkittiin Esson Kivi 2008 -kilpailun kakkostilasta diplomilla. Onnea Olli ja Juulia! Tänän vuonna sitten vaan sinne avoimeen, ehkä jo ennen kesää. ;)

Ja ne pennut tosiaan antoivat odotuttaa peräti keskiviikkoon asti, oli Banjo kuunnellut tarkkaan mun työvuoroja kun alkoi keskiviikkona synnyttää juuri kun töistä pääsin. Yksi pentu ehti syntyä ennen kuin pääsin paikalle. Viime kätilöinnistä on aikaa reippaasti, mutta kyllähän tuo luonnistui, että ei kai se taito ihan hevin unohdu. Omia siis odotellessa. :)
Komeat neljä poikaa ja kauniit kaksi tytsyä sieltä tuli, Banjo on huolellinen mamma joka kasvattelee antaumuksellaan lapsiaan. Mielenkiinnolla odotellaan mitä muksuista kehkeytyy. Hyvät kodit on jo kyllä melkein kaikille varmistunut.


Roppanan kanssa ollaan tehty jonkun verran tokoa, todella mukavasti on taas mennyt tauon jälkeen. Walma on yleistänyt jo melko hyvin, että maahan voi mennä muuallakin kuin kotosalla, mutta vielä on keskittyminen kovin hataraa. Neitiä kiinnostaa vähän kaikki yhtäaikaa, niin eipä olla siis kovin paljoa panostettu muuta kun ulkoiluun ja juoksenteluun. Pallohullukoira tuosta on tullut, mutta se tuo pallon käteen asti!!!! Lähes 100% varmuudella, jonkun kerran on Roope päässyt väliin ja ottanut palkan pallon tuomisesta vaikka ei sitä palloa edes varsinaisesti mistään hakenutkaan.
Walma on keksinyt puuhasteltavaa yksin ollessaan, vaatekaapista se on taas keksinyt tyhjentää kolme alimmaista hyllyä: kenkiä ja kaikensorttisia vaatteita... jostain kumman syystä ohut olkaimiset topit kiinnostaa ja niihin pitää upottaa hampaat. Yöpäita on tainnut kärsiä eniten, onneksi on venyvät olkaimet jotka on kyllä solmittu jo melko moneen otteeseen.

Ensi lauantaina näytelmässä esittäytyy Tico ja siitä viikon päästä pääsee Walma toistamiseen kehään. Esiintymistä ollaan harjoiteltu vaikka ongelmia ei missään nimessä ole ollutkaan, iloisesti ja reippaasti pikkuakka esittelee liikkeensä ja malttaa seistä tarpeeksi paikoillaan. Että sellaista tähän talouteen, Ruotsin puolella Wilda-morsio on pieniin päin. Näin sanoi ultra parisen viikkoa sitten. Ensi kuun puolessa välissä tiedetään sitten mitä sieltä lopullisesti tupsahtaa. :)