Joulua odotellessa

Yritettiin hetki sitten ottaa Walpurista uusia poseerauskuvia... huonolla tuloksella. Hiki valui ja koirallakin kieli roikkui epähienosti puolessa välissä säärtä. Kun saatas niitä kauniita lumisia aurinkoisia pakkaspäiviä niin voitas kuvata ulkona isommissa tiloissa ja paremmalla taustalla. Huoh! Miten voi kuvaaminen oikeesti olla noin hankalaa...
Ennen kuvauksia käytiin aamupäivästä Hyrylän varuskunnan metsissä lenkkeilemässä Oskun ja Möhkön kanssa (saku&valkkari). Puolitoista tuntia taas jaksettiin metsässä rymytä, oli hiekkaa, sammalikkoa, kanervikkoa, kalliota, ylämäkiä, alamäkiä, poteroita ja kaikista eniten KURAA! Hyvin pupsi meni ristiin rastiin maastossa kuin maastossa ja samantien muisti nämä isommat leikkikaverit ja paineli Möhkön perässä pitkin metsää. Ja metsässähän sai vielä vähemmän kuvia kuin sisällä, joten tässä tämä ainokainen isojen kavereiden kanssa.Viikolla ei oikeastaan muuta kummallista, kuin normaalia töihin-kotiin-nukkumaan-töihin linjaa... ja kun oltiin kotona siivottii Walman enemmän tai vähemmän veteliä läjiä. Melkein pari viikkoa venkslattiin huonompaan ja parempaan, sitten vaihdettiin ruoka ja maha olikin vuorokaudessa kunnossa. Olisiko lie ollut liian vahvaa pentumuonaa tuo Virbacin babydog, nyt kippoon kilahtaa Eagle Small&Medium Puppya. Ja Roope syö puppy-adult-senior sekoitusta ja hyvin uppoaa, onneksi sillä ei ole minkäänlaista taipumusta lihota.

Keskiviikkona oli vapaapäivä, joka meni hyvin suurelta osin puuhaillessa joululahjoja pakettiin, siivotessa, Roopen tukkaa suoriessa ja sitten huristeltiin vielä Pornaisiin juoksuttamaan koiralaumaa vanhalle pururadalle. Walman ja Ticon leikit sopii hyvin yhteen ja siellä ne pusikossa painelikin menemään.Hauskaa Joulunaikaa ja vauhtia uuteen vuoteen!