Paljon menoa... vihdoin alkaa tapahtumaan!

On tässä ollut mukamas niin kiire ettei ole kerennyt kirjoittelemaan kuulumisia kunnolla ylös... elokuu on siis jo enemmän kuin hyvää vauhtia menossa. Kuun ensimmäinen viikonloppu vierähti Marin ja Banjon kanssa Kuopiossa Sawo Show'ssa, eikä turhaan Roopen tuleva morsmaikku ansaitsi ensimmäisenä näyttelypäivänä kolmannen Suomen muotovalion arvoon oikeuttavan sertinsä ollen samalla PN2 vara-cacibilla. Lauantaina pyrähdettiin kehään enää muodon vuoksi, eikä sekään ihan turhaa ollut kun matkaan tarttui toinen Suomen cacib ja VSP! Onnea vaan vielä roppakaupalla Marille, nyt odotellaan vaan matamin juoksuja! ;)

Tottelevaisuutta on treenattu Kuopion reissun jälkeen enemmän... tai ehkä vähemmän. Vielä loppu puristus ennen pientä lepotaukoa ennen varsinaista näytön paikkaa. Roopen BH-koe on Helsingissä 31.8. ja Olli korkkaa toko-uransa lähes veteraani-iässä viikkoa aikaisemmin 23.8. Askolassa. 31. elokuuta Olli ja Juulia kisaavat Tuusulan Kellokoskella... ja muutamalla vara-sijalla ollaan, joten ei se tavoite nimeltä TK1 ihan mahdottomalta kuulosta! ;)
Sunnuntaina treenaillaan taas Marin opissa, jota on suuren suuri kiittäminen edistymisen suhteen! Ei olisi koetittelit mahdollisia ilman apua, nyt niistä ei ehkä enää tarvitse VAIN unelmoida! Aika näyttää mitä tuleman pitää... pidetään peukkuja!

Uudet koirat tekevät tuloaan... ensimmäinen lauman uusi jäsen kotiutuu pikemmin kuin arveltiinkaan. Tänään käytiin Kouvolassa tapaamassa Mainlyn kennelväkeä, kovin oli virkeää terrieri menoa kun talosta löytyi Norfolkin- ja Skotlanninterriereitä, yksi Westie sekä kaksi Shih Tzua. Matkan päätarkoitus oli tavata nuori Victor-herra, joka ei ehkä ollut ihan niin edustavimmillaan pitkän turistipäivän jälkeen Kouvolan näyttelyssä. Ei haitannut, kyllä Victor meidät hurmasi niin, että ensi perjantaina haemme uuden perheenjäsenemme kotiin. Victor muuttuu Ticoksi, virallisemmin hän on Mainly Viewpoint vai Tico Victor Kallinen.... ;) Perjantaita odotellessa ei auta muuta kuin katsoa ala-arvoisen laatuisia kuvia jotka hätäpäissäni sain tänään otettua... oli kyllä kuvauksen kohteetkin niin vilkkaita ettei sade säällä meinannut säädöt mennä tämänkään vertaa kohdilleen. Alla siis muutama kuvatus... ensi viikonloppuna sitten viimeistään lisää, samalla sitten kuulumiset Ollin ja Juulian ensimmäisestä kokeesta + Hämeenlinnan kansainvälisestä näyttelystä hollantilaiselta erikoistuomarilta.

Turistipäivän jälkeen Tico-Victorin ilme oli hieman väsynyt

Ulla-sisko oli kova pusuttelemaan

Tässä jo vähän enemmän skarppia ilmeessä Ticolla

Ja tässä vielä Roopen tuttihetki rätin kanssa
(rätti on siis oikeasti Roopen suussa)


PS. Yaya on raskaana, vielä reilu kolme viikkoa oman pennun syntymään!!