Kuulumisia

Niin se tammikuu taas vaihtui helmikuuksi. Tammikuun lopussa vietettiin Roopen 5v. synttäreitä ja heti helmikuun alussa 2. päivä iskäpoika Neron 10v. synttäreitä. Seuraavaksi juhlii 4v. synttäreitään Bente ja muu Buffing E-pentue, nämä pennut valitsivat syntymäpäivänsä hyvin. Siiri aloitteli jo synnytystään 13. päivä perjantaina, mutta pennut päättivät toisin ja lauantaina 14.2., ystävänpäivänä, Siiri-mamma keisarinleikattiin ja syntyi seitsemän pientä vauvaa.

No mutta tämän päivän kuulumisiin... viikonloppua vietettiin taas Järvenpäässä Atella. Lähinnä flunssaa parannellessa ja kurjaa ilmaa kirotessa. Sunnuntaina sentään oli hieman parempi, mutta perjantai ja lauantai olivat ihan kauheita. Piti käydä ostamassa uudet kengät kun luulin pärjääväni ohuemmilla kengillä koko viikonlopuna, p*skan marjat kengät oli jo lauantaisen 15min aamulenkin jälkeen niin märät että vettä tippui. En kyllä kadu ostosta, kumppareita kävin katsomassa mutta päädyin Catmandoon talvikenkiin... näillä kelpaa kyllä kävellä ja ei puhettakaan että vesi menisi läpi.

Roopen kanssa päästiin hieman ahkerammin treenaamaan remmissä kulkemista ja kyllä tuo tuntuu muistavan mikä on homman nimi, mutta olisiko se ego kasvanut jo niin, että pitää sen takia räyhätä pienimmällekin pölypallolle. Täytyy ottaa taas pakkia välimatkaan jos se siitä korjaantuisi. Henkilökohtainen opettajamme makoilee Thaimaassa auringon alla ja palaa tänne kylmään pohjolaan vasta parin viikon päästä... jos sitten saataisiin taas teho-oppia ja lisää tsemppiä hommaan. :)
Tokoiltu ollaan jonkun verran ja etenkin seuraamisen kulmia ja jääviä liikkeitä ollaan otettu. Kulmat sujuu jo aika hyvin ilman häiriötä ja jäävätkin liikkeet toimivat. Liikkeestä maahan menee jos ei ole märkää (hienohelman perhana), istuminen on vielä vähän epävarma, onnistuu jos ei olla otettu liikkeestä maahan ennen istumista. Miten musta tuntuu, että kotona yksinäisessä ylhäisyydessä kaikki sujuu kuin rasvattu, mutta ihmisten ilmoilla sitten otetaan molemmat hirveet paineet. Eilen esiteltiin osaamista Atelle ja alku oli kyllä sellaista takkuamista ja ihmettelyä, täytyy treenailla enemmän julkisesti jos se auttaisi munkin jännitykseen.

Tänään voisi päivitellä muutaman uuden gallerian omille sivuille, vanhoja kuvia tosin. Eipä meille muuta kummallista. :)