Köping, Helsinki, Pori, Kuopio, Oulu...

Championat

Kesäviikonlopuista oli vielä yksi käyttämättä niin pitihän siihen nyt jotain buukata. Ei muutako Ruåttiin näyttelyyn onneaan kokeilemaan ja kyllä kannatti. Leni Finnen tiukka arvostelu on tunnettua ja hiukkasen jännitti lähteä reissuun.

Kätevästi paatilla Turusta Tukholmaan aamuksi ja reilussa tunnissa näyttelypaikalle Köpingiin. Oli kiva nähdä muutamia ruotsalaisia schapeja, etenkin Robbanin veli. Arska sai sen mitä lähdettiin hakemaan eli Ruotsin muotovalio ja Cacibin myötä enää aikaa vailla intti, ensi viikonloppuna sekin on sitten katkolla.


Exåress Party Animal "Arska" - VAL ERI 1 SA PU 1 SERT CACIB VSP > SE MVA
Utm propotioner. Trevligt huvud. Korrekta ögon, öron, hals & överlinje. Utm förbröst & bröstkorg. Aning kort överarm. Korrekta vinklar bak. Mjuk päls. Utm steglängd. Aning lös i front.


Koska kehä oli heti aamusta etsittiin kuuman päivän viilennykseksi rantakaistaletta kahlattavaksi ja käytiin ajan kanssa kiinalaisessa syömässä ennen paluuta Tukholmaan, sunnuntai-aamuksi takaisin Turkuun.


FI SE LT MVA EE LV LT BALT JMVA EEV-15 EEJV-15 LVJV-15 BALTJV-15 HeW-15 Exåress Party Animal &
FI MVA BALTJV-15 Exåress It's My Party 

Kuuman näyttelypäivän päätteeksi etsittiin sopiva pulikointipaikka rentoutumiseen


Päähänpisto

Ihan niin kuin ei olisi väsyttänyt tarpeeksi Köpingistä paluu, niin päätin vielä Turusta bussille köröttelyn päätteeksi ottaa linjurin Tuomarinkartanoon katsomaan folkki-kehää. Eikä ihan turhaan kun Morris oli ROP ja sai toisen sertinsä. Siinä vasta hauska koira onkin, innolla odottelen reissuja sen kanssa.


Heilurihännän Power Of Love "Morris"

Samaan "kesälomareissuun" mahdutettiin myös Roopen lapsenlapset - viisi viikkoinen Buffing S-pentue


Halutaan oma merenranta

Heitettiin vuorokauden reissu Poriin, missiona saada rantsukuvia koirista ja onnistuihan se. Kiitos Tiinalle ja koirapojille majoituksesta, voitte asua meidän puolesta jatkossakin Porissa niin on syy lähteä nauttimaan Yyterin koirarannasta.

Oli meillä toinenkin syy - Porin kansainvälinen koiranäyttely ja Arskan Roosa-sisko. Aloitettiin Roosan kanssa parin viikon näyttelyturnee neljänneksi parhaana narttuna. Hauska kun voi osallistua kasvattajan arkeen auttamalla näiden vaihtareiden kanssa, vasta oli Marisa kolmisen viikkoa erkkarin jälkeen kaupunkilomalla, sitten Roosa Ouluun saakka ja Oulusta samaa Party-sarjaa Senta Tallinnan tuplainttiä varten.


Blind Date des charmantes crapules "Riffi"

Antti, Arska ja Riffi

Arska

Arska, Antti, Demo ja Riffi

Pojat oli ihan haltioissaan, halutaan tämmönen kotiin kanssa!

Antti ja Arska

Arska

Antti

Arska ja Antti

Antti, Arska ja Riffi taustahäröilee


Antti


Sawo Show

Lännestä päästyä Savonmualla siirryttiin muutama sata kilometria pohjoisempaan ja Kuopion kolmipäiväinen koiranäyttely tarjosi meille pääasiassa töitä. Näyttelyturneella olevan Roosan kanssa käytiin kehässä kaikkina päivinä hakemassa mukavat tulokset, kun kotiinviemisiksi tuli Cacib, vara-Cacib ja vara-Sert.

Reissukoirat osoitti taas erinomaista pätevyyttä sopeutua tilanteeseen kukin tavallaan, kun päivät viettivät pääasiassa kuorma-auton kontissa aidan takana ja mökkimajoituksessakin piti ahtautua kukin omiin koloihinsa. Kolmen schapen lisäksi kaksi irlistä ja päälle neljä ihmistä.


Oulun iloisen koiran näyttely

Kesän ja ehkä koko koiraharrastuksen hulluin reissu ikinä. Vettä tuli koko reissun ajan enemmän tai vähemmän, lähtö aamukuudelta ja paluu puolenyön aikaan. Läpimärkiä koiria, vaatteita ja varusteita. Kotimatkalle piti käydä Zeppelinissä ostamassa uudet kolitsit. Tällä tiimillä tuon tekisi kyllä uudestaankin, melkoinen jengi, kun tuossa kelissä viitsii kuusi ihmistä 11 koiran kanssa viettää lauantaitaan. Arille erityisesti iso kiitos reissusta ja ajosta!

Kylmästä ja kosteasta huolimatta mieltä lämmitti poikien ja koko tiimin mainiot tulokset ja kirjalliset arvostelut ruotsalaisella kasvattajatuomarilla.


Exåress Be My Valentine "Antti" - VAL ERI 2 SA PU 3 VACA
Bra skalle och nosparti. Fint uttryckt. Fina ögon. Skulle ha lite mer haka. Bra hals. Lite mjuk rygg. Bra kors. Tillräckliga vinklar. Bra kropp. Tillräcklig benstomme. Mycket bra päls, vädertålig. Rör sig med ganska bra sten, men kunde ha lite mer kraft bak. Trevlig attitude.

Exåress Party Animal "Arska" - VAL ERI 1 SA PU 1 CACIB ROP
Hane med utm propotioner. Tilltalande huvud och uttryckt. Kunde dock vara mer parallell. Bra ögon. Tillräcklig haka. Mycket bra öron. Behöver ännu del utveckling i sitt front. Tillräcklig benstomme. Bra kropp. Korrekt överlinje. Bra päls, vädertålig. Rör sig utm från alla håll. Fin attitude.


Tulevana viikonloppuna on katkolla useampi titteli, molemmilla pojilla intti. Nähtäväksi jää mitä niistä saavutetaan ja minkä tavoittelua jatketaan.


Melkosella jengillä me jaksettiin reissuun lähteä, 100% Partyt + muut

Kasvattajan vaatehuolto pelasi märässä Oulussa - huippu tiimi!