Pakkasesta plussalle

Ensin oli vuoden vaihteen jälkeen toista viikkoa putkeen 30 asteen pakkaset, samalla oli hyvää aikaa sairastaa talven pahin flunssa pois. Nyt ollaan viikon verran päästy nauttimaan talven tuomista iloista eli jäällä liikkumisesta. Pelkäsin kovasti, että talven tullen meidän lenkkireitit rajoittuu jalkakäytävien edestakaisin hinkuttamiseen, mutta onneksi tuli pakkaset. Mikkelissä jääreittejä riittää tallattavaksi ihan niin paljon, kun vain kävellä jaksaisi. Pimeälläkin näkee mukavasti ja saa liikkua omassa yksinäisessä ylhäisyydessään, kun muut hoitavat ulkoilunsa ihmisten aikaan. Nyt ollaan kyllä oltu plussakelillä täälläkin ja meinasin jo ettei ole enää jäälle asiaa, kun moottorikelkkakin oli kääntynyt rannassa ympäri. Hyvin on kestänyt ja eilen höntsättiin jäällä kameran kanssa muutama tunti aurinkoa paistatellen.

Vaihto-oppilas Ripa lähti omaan kotiin juoksunsa kanssa jokunen viikko sitten. Olisi voinut olla pidempäänkin omasta ja poikien puolesta. Arska tarvitsee vertaisensa painikaverin, Antti alkaa olla aika ajoin yrmy aikuinen, joka ei jaksaisi millään moista retuutusta enää.

Muutoin elo on Etelä-Savossa entisellään, koulua ja koulun oheista toimintaa yhdistys- ja tuutoritoiminnan muodossa. Pojat kasvattelee turkkejaan kevään näytelmiä varten, erityisesti Antti on ottanut hyvän spurtin turkin kunnostuksessa, täytyy koittaa ottaa 3v poseerauskuva muutaman viikon päästä. Arska puolestaan on pudottanut tukkaansa, toivottavasti tsemppaisi kesään mennessä ettei ihan kaljuksi heittäydy.

Kun ei meillä muuta ihmeellistä ole elämästä kertoa niin alla kuvapostaus. Parin viikon päästä vietetään Valentine-pentueen 3v synttäreitä ja osallistun itse Tommy Wirénin luennolle, jonka aiheena on koiran rodunomaisen käytöksen muokkaaminen.