Synttärikimara

Vietetään varsinaista synttärikimaraa tässä kevään aikana. Eilen omat A-pennut Demo ja Isla täyttivät neljä, siis neljä, vuotta! Tätä ennen Otso täytti maaliskuun alussa 3v, tänään 6-vuotissynttäreitään viettää Hertha ja Aurinkokeijun Beatles-sisarukset (onnea!). Ensi viikolla juhlitaan Vapun lisäksi Arskan ja Party-pentujen 1v synttäreitä.

Aina aika ajoin käy mielessä, että tässä olisi vielä vuosi armonaikaa tehdä Islalla pennut, mutta ei kai niitä nyt sitten kuitenkaan...


Syksyn 2011 pentutreffit - kaksosilla ikää 4kk


FI EE MVA Walman Actually I'm The One "Isla" 4v 


Beatles-pennut

Hertha Roopentytär täyttää tänään siis jo kuusi vuotta! Elämä muuttuu ja me ihmiset siinä mukana, Hertha viettää niin überonnellisen koiran elämää Espoossa, että ei pääse itseä harmittamaan pätkääkään. Tänään kuulemma synttäreiden kunniaksi käydään moikkaamassa eläinlääkäriä perusterveystarkin ja rokotusten nimissä, jonka jälkeen ruokakupista löytyy possupaistia ja lahjoina luita ja uusi rikki rakastettava vinkulelu.

Alla kuvakimara Beatles-pentujen 7-viikkoskuvauksista kesäkuulta 2009.


Edes yksi onnistunut kuva Aurinkokeijun Beatles-aiheisesta pesueesta (Buffing Pilviparta * Rangerin Aurinkokeiju)
Vasemmalta Ticket To Ride, And I Love Her, Helter Skelter, Please Please Me, Day Tripper ja Sun King.


..sit riitti!


Silmätarkki

Koska Demolla todettiin kaihi tässä joku aika takaperin päätin peilata Walman silmät uudemman kerran kun rouva täyttää tänävuonna jo sen 7v. Terveenpaperit saatiin, mutta sivuhuomiona, että kyllä niistä linsseistä sellaista normaalia iän tuomaa samentumaa löytyy. Katsotaan muutama vuosi eteenpäin uudessa tarkissa onko samentumasta kehittynyt muuta. Arskan silmät olivat kirkkaan puhtaat, mutta oikeansilmän yläluomesta löytyi lievästi ylimääräisiä ripsiä eli lievä Distichiasis. Sydän pompotteli Arskalla elävänoloisesti ilman sivuääniä.