Liettuan Voittaja 2015

Antti lähti kasvattajansa matkaan täytekoiraksi Liettuan tupla inttinäyttelyyn, joista toisessa Voittaja -tittelit jaossa. Okei oli toinen päiväkin joku Vilnius Cup Winner... Ei tuolla karvalla ja laihalla ruodolla mitään olisi odottanut siinä kilpailussa (4 urosta + 3 narttua), mutta onneksi kävi toisin ja C.I.B on askeleen lähempänä.

Kiitos Hennalla ja Päiville, että teitte reissun! Antti pyytää anteeksi aamuintoiluaan ja niin, onneksi olkoon viikonlopun muista tuloksista koko köörille; neljä voittajatitteliä, kaksi cacib, yksi vaca, kolme sertiä, kolme junnusertiä, yksi juniorivalio, kaksi junnuroppia ja yksi junnuvsp. Way to go Exåress!


7.3.2015 Vilna kv, Liettua LTV-15 - Andrei Kisljakov, Valko-Venäjä
Venäjää tms. ei pysty ymmärtämään... mutta tulos puhukoon puolestaan. AVO ERI 1 SERT CACIB > LTV-15


8.3.2015 Vilna kv, Liettua - Tomas Rohlin, Tanska
2 years. On the bigger side. Too strong head. Good muzzle. Nice dark eyes. Good ears. Nice body proportion, a bit heavy bone. Good rib. Enough angulated in front, good behind. Nice tail action. Good coat. Moves well from ..., but tuck up in loin. Would like stronger elbows and ... Excellent temperament. AVO EH 1


Seuraavaksi näytellään vasta Tallinnassa toukokuun lopulla, siihen mennessä on toivottavasti kasvatettu lisää turkkia ja massaa Antille, suoriuduttu kunnialla pääsykokeista ja aloitellaan pitkää kuumaa kesää! Cheers!

Kuvista kiitos Henna Mattila.