Näytelmäviikko

Tässä tällainen pikakatsaus viime viikkoisiin tuloksiin. Nyt nautiskellaan kaiken kiireen jälkeen Enossa mummin lapsuudenkodin maalaismaisemista ja tutustutaan metsätilallisen tehtäviin.


Kaunis tilasto

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Demo kaunisti kennel-tilastoja saavuttamalla kolme uutta muotovalionarvoa.

Liettuan Druskininkaissa Demo oli molempina päivinä rodun paras kaikkine lisukkeineen. Perjantain cacib kruunasi kansainvälisen muotovalion ja serti Liettuan ja Baltian muotovalio-tittelit! Kasvistäti on niiiin ylpeä ja onnellinen kaiken väsymyksenkin keskellä!

100% muotovalioita, 50% inttejä... ;)


Saanemme esitellä...

C.I.B FI EE LV LT BALT MVA EE LV JMVA Walman After Eight "Demo"
  
Photo: Tiina Sipilä


Maailman kaunein nalle

Alkuviikon NN-erikoisnäyttely ja Terri-Eri eivät ihan enteilleet tällaista finaalia terrieriviikolle... erikoisnäyttelyssä Tan Nagrechan erinomaisella arvostelulla sileä ERI valioluokasta ja seuraavana päivänä tiukkaakin tiukemman Minna-Liisa Koltesin EH. Ei suoraan sanottuna haitannut olla töissä maailmanvoittajassa, "ei sieltä mitään kuitenkaan tule.."

Vaan tulipas! ERI! Avoimen luokan voitto! Cacib! Maailman Voittaja 2014! VSP! 

FI EE MVA JV-12 V-12 EEV-14 MV-14 Heilurihännän Just An Angel "Otso"

Photo: Kirsi Nieminen & Jaana Oksala


Ihan kiva

Antin kunto taas ei yltänyt parhaaseen mahdolliseen tässä ajassa, kiitos viime viikkoisten helteiden ja ripaskan; ei olla päästy liikkumaan, ei ole voinut syöttää koiraa kunnolla etc. Ihan kiva ei riitä, pitäisi saada syötettyä koira kunnolla, jotta se ei kuluta kaikkea saamaansa energiaa liikkumiseen - jotain pitää saada jäämään vyötäröllekin!

Alla Anteron arvostelut viikonlopulta. En aivan allekirjoita (ks. kuvat) koirani liikkuvan kintut rungon alla, mutta seisoa se kyllä tahtoo niin... Treeniä, treeniä!


10.8.2014 Helsinki kv - World Dog Show 2014
Harry Tast
Lähes 1,5v. Kookas, mittasuhteiltaan oikea, hyvä ryhti. Kokoon sopiva luustonvahvuus. Kallossa vielä pyöreyttä. Tummat silmät, vankka kuono. Olkavarret saisi olla pidemmät. Ikään riittävä rintakehä. Erinomainen turkki. Takaliikkeet vielä ahtaat, tyypillinen häntä. Seisoo ja liikkuu mielellään raajat rungon alla. JUN EH 4

Photo: Tiina Sipilä


11.8.2014 Järvenpää er - Euro Schapendoes Show 2014
Jettie Alberts, Alankomaat

Big youngster, good type. Very nice head and expression, correct mouth. Well angulated in front and behind. Nice topline in standing, chest could be deeper. Tends to roach his back when moving. Good free mover, slightly narrow behind. Good coat. Good overall picture. NUO ERI 1 SA

Photo: Ernst Gorissen