Muuttopuuhissa

Antti-Petteri ja Otso-nalle kävivät uimasilla ehkä yhtenä kesän kesäisimmistä päivistä, siis viime lauantaina. Eikä tuo lämpömittari tainnut kivuta kun juuri ja juuri 20 plusasteen pintaan, mutta ei välitetä siitä.

Antti on aikaisemminkin osoittanut uimamaisterin pätevyyttä, mutta uimamahdollisuuksia on ollut hieman hankala järjestää. Voi kunpa asuttaisiinkin sellaisessa paikkaa jossa olisi ne pitkät kauniit hiekkarannat... joku Etelä-Ruotsi voisi olla kiva.

Viimeisimpiä fyssarin jumppaohjeita; hidasta askellusta alamäissä, "tikapuu" kävelyä jalkojen yli edestakas ja aikaisempia jumppa juttuja, ollaan tehty luvattoman vähän. Viikon päästä on seuraava ja toistaiseksi viimeinen aika... hävettää!

Vapaana ollaan nyt pääasiassa koitettu päästä liikkumaan ja koirassa tapahtuu kyllä valtavan paljon hyvän ruoan (Eukanuba Adult Salmon & Rice) ja liikunnan avulla. Lihaa alkaa kertyä luiden päälle, lihakset muodostua ja turkin harmaa elottomuus ja takkuisuus on tipotiessään! Antti on ikään kuin elossa taas, enkä tiedä kuka nauttii siitä kaikista eniten, koira vai omistaja!

Euro Schapendoes Show 2014

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ruusukkeet on tilattu. Ensi viikolla lähdetään lasikauppaan hankkimaan tyypillisten metallipokaalien sijaan Iittalan lasitaidetta näyttelyn kauneimmille ja komeimmille. Budjettia on hinkattu ja näyttäisi hyvin vahvasti siltä, että yhdistys jää tapahtumasta jokseenkin isoista kuluistaan huolimatta plussalle. Muutama päivä ennen ilmoittautumisen umpeutumista näyttelyyn oli ilmoitettu 73 schapendoesia, ainakin kolmesta eri maasta. Jes!!

Aikataulut ja muu info tulee varmasti muutamien viikkojen sisällä nettiin www.schapendoes.fi/ess

Muuttoilmoitus

Hieman vaatii itsensä vakuuttelua, että nyt se tosiaan on oma koti kaiken säätämisen jälkeen. Pieni ja suloinen 24 neliöinen yksiö, 800m Järvenpään keskustan palveluista. Naapuriovella huutelee pikkupiskit kaikille rapun äänille, että toivoa sopii jottei meidän pojat yhdy tähän kuoroon. Ripustan ehkä jossain kohtaa sitruunapannan naapurin oveen, kun riittävästi hermo menee... Kaikkien yleisen mielekkyyden vuoksi Ärrä ja Antero saavat olla kesäapulaisina toimistolla lomaan asti, harjoitellaan yhdessä tuota kotona olemista ensin, katsotaan sitten sitä yksinoloa ajan kanssa lomalla.

Reipas neljä viikkoa loman alkuun. Eikä edes harmita olla töissä. Kesälomalla harjoitellaan sitä edellä mainittua kotona oleilua ja käydään paljon näyttelyissä, tarkastamassa Enon tilukset tulevaisuutta varten ja yritetään parhaamme mukaan istua lompakon päällä välttääksemme ylimääräisiä kuluja... joku on hemmotellut itseään ilmoittamalla koiraa iiihan joka paikkaan! Tulevana sunnuntaina Karjaalta aloitetaan meidän kesäkausi, johan edellisestä näyttelystä on ennättänyt kulua aikaa NELJÄ kuukautta!