Lahti kv

Linja-autossa on tunnelmaa! Siksi me otettiin pikavuoro alle ja hurautettiin tänään aamusta Lahden kv-näyttelyyn Antin ja Robbanin kanssa, josta kaksikko jatkoi leireilemään Luhtajoelle seuraavaksi kolmeksi viikoksi.


Ikinä ei ole mennyt aikataulut näin täpärälle näyttelyssä, etenkin kun oltiin haahuiltu paikalla jo melkein aamukymmenestä lähtien. Kyllä kävi tuuri, että sisko kävi katsomassa schapekehän tilannetta ja ehti soittaa, että olisi ensimmäinen schapekehässä justiinsa. Siinä vaiheessa lenteli terrierikehällä numerolappuja ja vähemmän kauniita tehostesanoja samalla kun tein varmasti oman henkilökohtaisen juoksuennätykseni.

Olisi Robban voinut uransa muutenkin aloittaa, kun tuollain häkistä rykästynä ja kehään yhtäkkiä tempastuna. Piti häkiltä huutaa vielä pää punaisena, että toinen junnu on TULOSSA! Oli ihan pieni paniikki itsellä päällä siinä kohtaa ja vielä kehän reunalla tajusin rempasta normipannan kaaressa pois. Joku ystävällinen kanssakilpailija muistutti ottamaan sen mukaan, olisin varmaan unohtanut tyystin jos ei olisi muistutettu, kiitos siitä.
Robsilla on onneksi palikat kohdillaan pääkopassa, alkuhämmennys meni ohi muutamassa sekunnissa, kun sain vedettyä pari vetoa happea kehässä ja rauhoituttua. Ei nyt ollut ehkä laadukkain esiintyminen, mutta pääasia, että koira sai kivan ensimmäisen kokemuksen. Tyyppi on tullut kuitenkin ihan maalaisjunttina vajaa pari kuukautta sitten Suomeen ja käynyt melkoisen elämänmuutoksen kaupunkilaiskoiraksi. Kasvattajansakin ennätti kehälle meitä moikkaamaan ja olipa Robban iloinen tästä kohtaamisesta. Vaikka se nyt on muutenkin niin maailmaa syleilevä tapaus. Varsin aurinkoinen ja lupaava kaveri.


Carnac's Tricky Tseen Ke - JUN ERI 2 SA PU 4
Medium size. Very masculine. Excellent head. Good topline. Good coat & colour. Well angulated. Deep chest. Moves well. Good temperament.


Antin kanssa kaahattiin sen Cacibin perässä ja se saatiin, ROP-kilpailussa narttu liiteli kauniimmin. Pitäisi hillitä tuon yhden kaasujalkaa, jollain konstilla... seuraavalla kerralla sen saa tehdä Päivi Tallinnassa, josta sitten sormet ja varpaat ristissä toivotaan sertit ja cacibit kotiin koko matkaseurueelle.


Exåress Be My Valentine - VAL ERI 1 SA PU 1 CACIB VSP
On the maximum size. Masculine. Excellent head. Excellent topline. Good bone. Well angulated. Good coat. Excellent movement. Good temperament.


Ihan oikeasti minun henkilökohtaisesta mielestäni päivän stara oli meidän Morrison! Minä sitten niin tykkään tuosta sen ärrierinasenteesta ja esiintymisestä. Harmitti oikein, että piti sillä tavalla syöksyä schapekehälle vaikka kivoja piskejä ne omatkin on händlätä, ei siinä mitään. Onneksi Morris oli tehnyt hyvää työtä loppuun asti ja muihin nähden "lähes tuplakoostaan" huolimatta neljäs PU-kilpailussa ja ROP-juniori.

Kuvia pääasiassa Morriksesta, koska loppupäivä meni miten meni. Schapet kun oli saatu taputeltua ehti vähän lätistä ihmisten kanssa, syödä ja sitten pitikin pakata kamat kasaan ja lähteä bussille kotia kohti. Nyt sitten ollaan vähän sillain puolittain orpoja piruja ilman lauman tukea.. tai sitten me ehkä Arskan kanssa ihan vähän salaa nautitaan tästä hermolomasta kaksin!


Lupa odottaa tulevaisuutta.. Heilurihännän Power Of Love "Morris" 11kk

Aivan kuin kehäsihteeri saisi noottia, mutta ei nyt ehkä kuitenkaan, mukava tuomari Juha Palosaari

Morriksen mooveissa on asennetta, ei muuta, kun töppöstä toisen eteen!

Carnac's Tricky Tseen Ke "Robban"

FI LT MVA EE JMVA LTV-15 MH Exåress Be My Valentine "Antti" reilussa kolmen vuoden iässä