Kuvasaastetta

Ei ota tulta alleen nämä blogitekstin niin jatketaan kuvalinjalla. Viime viikonloppuna vietettiin useampi päivä Englannin Birminghamissa, sunnuntaina ohjelmassa oli Crufts-päivä terriereiden ynnä muun ja muuten keskityttiin shoppailemaan. Tästä reissusta voisi tehdä ja varmaan teenkin jossain kohtaa ihan oman (kuva)bloginsa, 1231 kuvaa läpi käytävänä...

Muuttoakin pukkaisi tuossa toukokuun alussa, ihan vain muutaman kilometrin verran ja se saisikin sitten olla koti koulun loppuun; Mikkelin keskustasta pieni yksiö, pienellä omalla pihalla luhtitalon alimmasta kerroksesta. Innolla odotetaan uutta kotia, ei niinkään muuttoa. Onneksi suuriosa tavaroista on edellisen muuton jäljiltä laatikoissaan.

Sitten pitäisi varmaan tuolle uudelle tulokkaallekin, Robban Ruotsalaiselle, tehdä oma sivunsa ja esittelynsä. Kehät korkataan Juniorin kanssa Lahdesta, jonne Anttikin on ilmoitettu. Arska saa puolestaan kasvatella pääasiassa menetettyjä höyheniään tämän vuoden. Ja kuten kuvista näkee niin naatitaan täysin rinnoin näistä jäistä niin kauan kun niitä Etelä-Savossa riittää.