Pottiputken varressa

Jäänyt julkaisematta tämä vaikka on lojunut jo Jussista asti valmiina... Latvija-päivitys seuraa perästä jossain kohtaa niin saadaan homma ajantasalle.


4 160 kuusentainta


Ennen Juhannusta urakoitiin uusia kuusentaimia maahan ensikertalaisiksi ihan hyvää tahtia. Oma saldo viikonlopulle taisi olla hieman vajaa tuhat tainta... ja tsiljoona mustelmaa; ostoslistalle pitkävartiset Kontiot!

Koirat nauttivat ulkoilusta ja luonnollisesti kuivimmastakin metsästä löytyy aina joku kosteikko, jossa voi käydä plutaamassa.. arvatkaa vaan missä kuosissa tyypit oli kahden päivän rellestyksen jäljiltä?!

Alempana olevissa poseerauskuvissa ryvettyneet karvat on piilotettu kasvillisuuteen ja saatiin aika siivoja otoksia. Olisi niin poltellut enemmänkin kuvata, mutta täytyi keskittyä tuohon työleiriin ja luonnollisesti lauantai-iltana kun olin ajatellut pakata koirat autoon ja suunnata järvelle kuvaamaan auringonlaskua/koiria tulee luonnollisesti vettä taivaan täydeltä, kiva kiitos! No tulipahan nukuttua istutusurakoinnin päälle "muutaman" tunnin päikkärit ja sitten vaan saunan kautta yöunille.


Koivumaisemat *tähänsemmonensydänsilmähymiö*


Arska ei vielä ihan malttas...


Niin mikä oli?!Exåress-pentu 4 viikkoa vanhana
Siniset pennut

Käytiin poikien kanssa tervehtimässä Antin siskon lapsia, Exåress tyyliin uskollisesti yksi uros ja pentueen loput kuusi kappaletta narttuja. Pennuista 1-2 narttua etsii tällä tietoa omaa rakastavaa kotiaan.

Varsin tasaisen lupaavanoloista sakkia koko konkkaronkka ja hervottoman hauskoja iloisia luonteita!

Pennuista lisätietoa Exåress-kotisivuilta tai Exåress Kennel -facebookryhmästä.

Sukuselvityksenä mainittakoon, että Antti on tosiaan pentujen eno. Pentujen isä Ressu (Riehakan Angelo) on puolestaan meidän ensimmäisen schapen Ollin velipuoli (sama isä, Elvis) ja Ressun äidinisä on puolestaan on sukulaisissa asunut ja minun näyttelyttämäni Veeti (Trasseli Oltermanni). Hauska seurata pentueita joissa on paaaaljon tuttuja koiria sukupolvikaupalla. Juhannuksena kun tuli 14 vuotta rodun parissa täyteen. Enkä silti ole vanha! Jipii! ;)

Hän jaksoi poseerata kameralle ja oli noin muutenkin varsin hellyyttävä karvapallo!