Ärsyttävän ihana

Kerttuli

Nyt häpeän! Viimeksi, kun kirjoittelin blogia innoissani pennuista unohdin totaalisesti Herthan 2v. synttärit!! Onnea kauhukakaramme Pertsa ja kaikki sisarukset, Roope-iskä lähettää terkkuja!

Kerttuli on viettänyt synttäreitään kasvattajansa luona, karussa pentu - ja muutto hässäkkää. Nautiskellut päivisin pihalla juosten ja Boogie-tädin kanssa leikkien.. ja niiden iki-ihanien ihmislasten kanssa puuhastellen.
Vaikka Hertha alkujaan tulikin elämäämme vahingossa ja asiaa järjellä miettimättä ja suoraan sanottuna silloin tällöin asiaa hieman katuen. On siitä tullut myös äärimmäisen rakas, siinä on koira TÄYDELLISELLÄ luonteella ja nimenomaan isoilla kirjaimilla kirjoitettuna. Meidän sosiaalinen, avoin, iloinen ja rakastava pikkukoira, joka osaa ottaa tarvitsemansa huomion, vaikka sitten kiipeämällä naaman päälle, jos ei muuten... Vaikka se kaikilla pikku tempauksillaan yksinollessaan yrittää horjuttaa tätä rakkautta, ei sille enää oikein osaa muuta kuin nauraa. Kukaan ei tiedä kuinka paljon meillä on yhteistä taivalta edessä, mutta olemme oppineet nauttimaan siitä päivä kerrallaan ja tiedostamme, että loppu voi tulla yllättäenkin.


Hertha 2kk vanhana


Vaaleanpunaisesta laatikosta


Laatikon asukkaat voivat erinomaisesti. Walma on tunnollinen äitikoira, joka tukalasta kuumuudesta huolimatta on taukoamatta pentulassaan pissatushetkiä lukuunottamatta. Pennut ovat kasvaneet hienosti, ja Demo on ottanut siskoaan painossa kiinni. Eilisen illan punnitusten mukaan Demo oli 420g ja Isla 430g, ikää kaksi vuorokautta. Molemmilta on napanuorat irroneet siististi. Demolle on alkanut ilmaantumaan tan-väriä hännän alle samaan tyyliin kuin siskollaan, mielenkiintoista nähdä miten nämä värit tulevat kehittymään.

Roope-setä kävi tutustumassa aamulla pentuhuoneeseen ja tuoksutteli pentuja hellyyttävästi ja pyöritteli päätään, kun pennut pitivät pientä ininää. Ei oikein tiedä kummaksi Roopea pitäisi kutsua sedäksi vai enoksi, pennut ovat meinaan sille sekä siskon, että veljen lapsia.

Sellaista pentulaan, rauha maassa ja kaikki hyvin. :)


Edessä Demo, takana Isla

Erinomainen äitikoiramme