sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Umpihanki treenaaja

Lumi tuli ja Walma on ihan innoissaan, se on otsikon mukaan kyllä varsinainen umpihangessa treenaaja. Vaikka kuinka olisi vieressä helppokulkuinen aurattu kävelytie niin hangessa on pakko ilakoida, mistään sivistyneestä juoksusta ei ole edes kyse vaan sellaisista nelijalka loikista joista on tietyn välimatkan jälkeen pakko sukeltaa pää edellä hankeen. Hyvähän se on, että itse pääsen vähemmällä lihastreenissä, se vaan tuntuu kasvattavan vauhtia myös sisällä.

Viikko on taas vierähtänyt kuutena päivänä töissä, sen lisäksi viikkoon mahtuu omalle kohdalle yksi rengasrikko (toinen tapahtui isukille heti seuraavana päivänä), joidenkin älyvapaiden nuorten murto yritys töihin... kuka vähänkään järjellä käyvä yrittää seinästä läpi? Ja koiranruoalla ei taida olla mitkään merkittävät markkinat muutenkaan varkaiden keskuudessa, joten hyöty olisi ollut mikä? Sisälle asti eivät olleet päässeet, Ramirentin pojat olivat tulleet töihin sen verran ajoissa että oli jäänyt puuhat kesken.

Itse kun saavuin töihin samaisena aamuna olin ihan ulapalla ja vielä enemmän ymmyrkäisenä kun pomoni alkoi vielä vitsailemaan asialla... oli kuulemma unohtanut avaimet ja yritti itse kaivaa seinään reiän päästäkseen sisälle sammuttamaan edellisenä iltana päälle jääneitä valoja. Iski pieni paniikki itselle, että mitä helkkaria, mä olin viimenen joka lähti ja ihan varmasti laitoin valot pois. Meni kyllä varmaan viitisen minuuttia ennen kun alko raksuttamaan, mahto saada pomo päivän naurut, vaikkei tilanne sinällään huvittava ollutkaan. Eikä mun hiusten väri ole edes blondi....

Koirakivaa ei siis viikkoon ole tosiaan järin paljoa mahtunut, muutaman kerran ollaan käyty Ainolan futiskentällä. Kerran ominpäin ja toisella kertaa työkavereiden kooikerin pennun ja kahden nahka collien kanssa. Roope yritti kukkoilla kooikeripojalle, mutta sepäs pentu sanoikin takaisin ja Roope keskittyi alistuvaisempaan Riesu-nahkaan. Walma taas sai kunnon vastusta Rico-kooikerista... tosin painoi punteissa monta kiloa luntakin.

Tänään aamusta keksittiin uusi metsälenkki kaupunkialueelta jossa molemmat pääsivät vähän ilakoimaan irrallaan. Ja päivällä Roope treenasi hieman hyppyä ja liikkeestä seisomista, ja Walman kanssa otettiin istumista ja näyttelytreeniä. Näytelmätreenit menee kotona todella hyvin, niin hyvin, että saatiin eilen jopa muutama hyvä otoskin. Täytyy alkaa harjoittelemaan samaa ulkona ja kahden viikon päästä sitten Mäntsälään Match Show'hun.

Huomenissa sitten vielä vapaan merkeissä, taidetaan harrastaa koirien tukan suorimista... Roopen koivet ei oikeen tykkää tästä nuoska kelistä. Palaillaan taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti